7.9.2015

Pikainen mökkireissu

Olipas kivaa käydä mökille taas pitkästä aikaa. Tälle vuodelle mökkireissuja on kertyny nyt peräti kolme, vaikka usein tulee käytyy vaan jussina. Perjantaina mulla oli työporukan kanssa "virkistymispäivä". Virkeydestä ei ollu tietookaan seuraavana aamuna, mut sain kuitenkin itteni kunnialla ylös sängystä ja jo kymmeneltä istuttiin Juuson kanssa mun porukoiden kyydissä matkalla kohti Pertunmaata. Mökillä käytiin sienessä, kerättiin mustikoita, syötiin leivinuunissa paistettuu pizzaa ja saunottiin. Aika perus möksähengailua.



Syksysin mökillä on aina vähän pelottavaa. Tai siis ei muuten, mut kun illat on jo pimeitä eikä lähellä oo mitään valoja. On ihan hirveetä mennä huussiin yöllä kun mistään ei tuu valon valoo ja on ihan hiljasta keskellä mettää. :D Nyt yöllä oli vielä hirvee sumu, niin ees taskulampulla ei nähny kunnolla eteensä. Sama sumuinen keli jatku vielä aamulla. Oli aika hienon näköistä kun lammen vastarantaa ei meinannu nähä.


Sovittiin että tänä viikonloppuna jätettäis kalakamat himaan. Tai siis se oli Juuson pyyntö, että MÄ jätän perhovehkeet kotiin. Kunnioitin tietty tätä pyyntöö, mut koska mökillä oli pari virppaa, kävin kuitenkin pikasesti kokeilee olisko laiturin päässä jotain eloo. Juuson suostumuksellä tietty. ;) Tommonen puikula sieltä jorpakosta löyty. Vitsi että on muuten vaikee  käyttää virveliä, kun on tottunu perhovapaan....


Sunnuntaina tultiin mökiltä takas kotiin. Pikanen reissu, mut teki kyllä hyvää. Viime viikonlopulta tais olla edelleen vähän univelkaa, kun la illalla vetäsin muutaman tunnin päikkärit, nukuin pitkään myös seuraavana aamuna ja autossakin tuli vedettyy unet. Ainakin on nyt levätty. Nyt alkaneen viikon työkuviot meni sattumalta ihan uusiks. Tää viikko meneekin lentokentällä. Vähän ärsyttää tällänen suunnitelmien lennosta muuttuminen, mut on siinä jotain hyvääkin. Kävin tänään pitkästä aikaa aamulla salilla. Se on ihan parasta. Iltasali ei oo oikein mun juttu, mut siihen on pitäny tyytyä kun ei ollu muuta mahista työaikojen takia. Vireystila on niiiin paljon korkeemmalla aamulla. Tästä viikosta tulee siis kunnon aamutreeni viikko. Jeeeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti