6.6.2015

Louhela Jam & kalajuttuja

Viime sunnuntaina oli Jokiksessa jokavuotiset Louhela Jamit. Muutamaan vuoteen siellä oo ollu tullu hengattua mitenkään kovin pitkään, mut joka vuosi siellä on pakko käydä. Siistii että tollanen tapahtuma järjestetään melkein omalla takapihalla. Me lähettiin Juuson kanssa alkuiltapäivästä tsekkaamaan pikaisesti meiningit. Myös mami sattui paikalle meidän kans. Oli muuten hullun kylmä, vaikka keli näyttikin kivalta!






Jameissa on aina hauskaa bongailla tuttuja. Sinne kokoontuu vuosittain tyyliin kaikki meidän hoodien tyypit. Tuttuja naamoja eskarista, ala-asteelta, ylä-asteelta, kesätöistä... Jännää nähä miten jengi aikuistuu vuosi vuodelta. On se aikuistuminen aika outo juttu. Eihän tässä pysy itse edes perässä.

Juuso lähti jameilta taas studiohommiin. Mä menin hetkeks himaan pakkailee tavaroita ja illaksi lähdin yksin kalaan. Mulla oli iltalupa VKK:lle. Vähän jännitti lähtee yksin kalaan. Oon vain kerran aikaisemmin käyny perhostelemassa ilman sauraa. Se oli oikeesti aika vapauttavaa. Näihin aikoihin kolme vuotta sitten mä kävin ekaa kertaa kokeilemassa perhokalastusta. Vielä tässä samassa paikassa.  Mua vähän naurattaa kolme vuotta sitten rustattu blogiteksti"Mä haluun oppia lisää. Musta tulee vielä kunnon kalanainen kunnon kalamihen rinnalle!" Hehe, tässä sitä nyt ollaan. Itsenäinen kalanainen! Opittavaa on vielä paljon, mut edistystä on kuitenkin tapahtunut ja koukutun tähän lajiin koko ajan enemmän ja enemmän. :) Ihan parasta.




Kalajutut jatkui heti seuraavana päivänä. Kun Juuso pääs maanantaina duunista, pakattiin auto kuntoon ja lähettiin ajamaan Tampereelle päin. Treeltä otettiin kyytiin Veera ja ajettiin yhessä Parkanoon. Myöhemmin illalla seuraan liittyi myös Hanna ja Noora. Tiistai meni likkojen kanssa Viinikanjoella.




Oli ihan parasta nähä näitä naikkosia taas kunnolla. Hannaa oon nähny muutaman reissun merkeissä pitkin kevättä, mut muita viimeks perhomessuilla. Kalareissussa ollaan oltu viimeks tän porukan kanssa joulukuussa. Melkein puoli vuotta sitten. Parkanossa oli kivaa. Kalojakin tuli jonkun verran. Jälleen kerran, jos kalahommat kiinnostaa, löytyy niistä enemmän toisen blogin puolelta. :) Nyt alkanut viikonloppu menee taas kalastaessa, joten blogin puolella hiljennytään hetkeksi. Näkemisiin ja mukavaa alkunutta kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti