21.2.2015

Ruokaisa vapaapäiva

Jeeee, viikon lähes kaikki työpäivät purkissa. Vielä olisi kaksi. Työputken katkaisi eilinen vapaapäivä. Viikon ainokainen. Oli kivaa kun ei tarvinnu laittaa herätyskelloa soimaan, tai muutenkaan hötkyillä mihinkään. Salipäivänkin skippasin että sai vaan olla. Arki on aika haipakkaa välillä, joten ihan hyvää tekee joskus ottaa iisii. Ei me kuitenkaan saatu kovin kauaa nukuttuu, eikä hirveen pitkään himassakaan jaksettu olla kun lähdettiinkin jo liikkeelle. Nyt on pitkästä aikaa auto lainassa. Huristeltiin sillä Viikkiin hoitamaan pari juttua.

Käytiin myös Kaaressa kääntymässä. Oltiin sielä sopivasti lounasaikaan ja käytiin syömässä Hanko Sushin lounasannokset. Hanko Sushin sushi on ihan hyvää, mutta kyllä musta edelleenkin himassa tehty on parempaa.


Asioiden hoitamisen jälkeen tultiin himaan, mä aloin pikkuhiljaa valmistella ruokia iltaa varten. Mun faija oli tulossa meille syömään. Meillä oli hyllyssä pullollinen Amarone punaviiniä ja kaivattiin joku sitä meijän kanssa maistelemaan. Saadaan harvoin kahestaan Juuson kanssa kokonaista pulloa juotua tällein maistelumielessä.

Mä kehittelin viinin ympärillä illallisen. Citymarketista löytyi pari päivää sitten sopuhintaan hevosen sisäpaistia, joten siitä tuli yksi osa illan mättöjä. Kaveriksi uunissa kypsennettyä vihanneksia, eli porkkanaa ja palsternakkaa. Kastikke oli maustettu gorgonzolajuustolla. Kaikki tää toimi viinin kanssa tosi hyvin.





Jälkkäriks maisteltiin vielä erilaisia juustoja. Tuli aikamoinen juustoäshky. :D Myöhemmin illalla siirryttiin kuoharille alakerran Jyväseen. Mamikin liittyi seuraan iltavuoronsa jälkeen. Oli kivaa rupatella kaikkee. Jyvänen on kyllä vähän kuollu mesta. Ihan mukava tavallaan, mut jotenkin aika nihkee. Iso kolkko tila, jossa ei edes usein oo paljoo porukkaa. Paitsi sillon kun siellä on joku keikka. Päivisin ihan kiva paikka, josta saa ihan ookoota ruokaa.

Myöhään yöllä me hipsittiin takas yläkertaaan ja porukat lähti omaan himaansa. Tänään nukuttiin hieman pidempää kun yleensä ja nyt ollaan valmistautumassa henkisesti tulevaan iltavuoroon. Keli ulkona on ihan kökkö ja siitä tulee fiilis että ei jaksais lähtee yhtään mihinkään tänään. Onneksi enää pari päivää duunia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti