2.1.2015

Vuodenvaihde

Niinku edellisessä postauksessa mainitsin, mun uudenvuoden "juhlinta" alkoi kalareissulla. Oltiin aamupäivä Lauttasaaressa. Oli ihan törkeen nättiä. Kaloja ei näkyny, mut se ei ees haitannu kun keli oli niin upee. Sielu lepäs ja reissusta jäi hyvä mieli. Ei ollu edes kovin kylmä. Ihan hyvin pärjäs ilman hanskoja. Aurinko lämmitti ihan kivasti välillä. Aika jännä fiilis olla kalassa vuoden viimeisenä päivänä. Aika siistiä. Toisessa blogissa lisää kuvia.





Iltapäivällä tultiin himaan valmistautumaan iltaa varten. Käytiin myös kaupassa miljoonan muun ihmisen kanssa. Tällä kertaa perinteiset uuden vuoden mätöt eli nakit, perunasalaatti ja skumppa vaihtui kirjolohileipiin ja shampanjaan. Kiva juoda välillä ihan oikeeta shamppista. Ostettiin se Tukholman reissulla.



Shampanjaillallisen jälkeen lähettiin Viivin ja Nassen luo. Ne on muuttanu ihan meijän lähelle Martsariin. Muutosta on parisen viikkoa, mutta nyt päästiin vasta ekaa kertaa käymään. Jäätävän kokonen kämppä!



Juotiin skumpat, kuunneltiin musaa ja fiilisteltiin ulkona paukkuvia raketteja. Mistäköhän johtuu että koirat on tosi arkoja raketeille mut kissat taas ei. Turska oli ainakin ihan chillisti kokoajan. Se on kyl vähän lahna muutenkin.




Naapurista tultiin nopeesti takas meille. Tai siis meijän kattoterdelle. Sieltä näkyy siististi pääkaupunkiseudun raketit. Joskus täytyy viettää UV ihan omassa himassa niin voi käydä puolenyön jälkeen ylhäällä pallistelemässä. Ehkä vaikka ens vuonna, jos me asutaan täällä vielä sillon.

Matka jatkui Myrtsiin Juhan ja Lotan luokse. Perus naamoja, perus meininkiä. Illalla mentiin ulos tsekkaamaan raketteja. Meillä ei ollu tänä vuonna yhtään. Mä en oo ikinä ollu kovin innokas ostaa raketteja, mut esim Juusolle tää oli eka vuosi ever ilman omia raketteja. Juuso oli ihan kreisi pienempänä. :D

Myöhään yöllä käytiin vielä morjestamassa mun porukoita ja kummitätiä Louhelassa. Sieltä väsyneenä himaan nukkumaan. Seuraavan aamun olo oli vähän tahmea, mut ei mikään ihan kauhee. Nukuttiin pitkään ja oltiin lähes koko päivä neljän seinän sisässä. Katottiin Netflixiä ja syötiin kaikkee "tosi terveellistä". Nyt freesinä uuteen vuoteen. Ei siis oo tiedossa mitään kuntokuureja tai tipattomia, mutta ihan perus terveellinen arki niin kuin aina. Juhlat on nyt juhlittu. :) Tsemppiä kaikille vuoteen 2015 vielä kertaalleen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti