12.12.2014

Synttärikemuissa

Kiirettä pitää! Siis lähinnä duunissa. Mä oon tuijotellu näyttöä niin intensiivisesti ja raivotaittanu lehtiä, että kohta putoo silmät päästä. :D En valita, parasta on kun on hommia tarpeeks. Ei oo ihan hirveesti tehny enää mieli istuu himassa koneella tollasien päivien jälkeen. Sekin on ihan hyvä varmaan. Se on kuitenkin ihan perusjuttuja mitä himassa teen. Eilen en menny suoraan kotiin. Treffattiin Juuson kanssa stadissa ja mentiin yhtämatkaa metrolla Itään. Leevillä oli siellä railakkaat 4vee pippalot. :) Justiinhan pikkujäbä täytti 1...


Illalla mentiin kotiin niin, että kerittiin kattoo Extant. Se alkoi muutama viikko sitten Subilla, alettiin heti seuraaman sitä. Varmaan eka sarja, jota seurataan yhdessä. Ihan huisin jännä! Heti ekan jakson jälkeen menetin yöuneni pariksi yöksi. Perus mä. Pitäis ehkä enemmän kattoo jotain jännäreitä, että mieli tottuu. :D No on mun mielestä oikeesti ihan hyvä, että ei tuu tuijotettua telkkaria paljon yhtään. Joskus töllö saattaa olla vaikka viikonkin kiinni. Koneella istun sitten senkin edestä. Rakkaimmat harrastukset: sali, kalastus ja kone. Balanssissa kaikki!

Kahdeksan tuntia koneella päivässä alkaa kyllä tuntuu niskassa, selässä ja hartioissa. Tähän sain onneks apua tällä viikolla! Sain viime jouluna Juusbelta lahjaks hierontalahjakortin. Kävin nyt käyttämässä sen. Lahjakortti oli MyyrBodyyn. Oon käyny siellä nyt reilu 7 vuotta, mutta kertaakaan en oo käyttänyt hierojan palveluita. Mika on kyllä tuttu naama näiltä vuosilta. Sai hartiat aikamoista kyytiä! Samana iltana oli vielä sauna. Kunnon rentoutumista. Illalla nukutti ihan kivasti. Täytyis käydä useemmin avaamassa tota ongelmaselkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti