18.12.2014

Joulutunnelmaa etsimässä

Joulu, kohta se on jo ovella mutta missä on joulufiilis? Ei tässä kiireessä oo oikein edes tajunnu, että ens viikolla pitäis rauhottuu ja viettää vuoden parasta päivä. Mulla ei ole vielä edes mitään lahjoja ostettu, vaikka yleensä oon hoitanu tälläset asiat jo tyyliin marraskuussa. Jotenkin nyt ei oo ollu sellasta lahjojenosto fiilistä. En haluu ottaa mitään stressiä mistään lahjoista. Ei se oo se joulun juttu. Aijon kuitenkin vielä hankkia jotain kivaa sisaruksilleni. Ja varmaan Juusollekkin, vaikka sovittiin että ei kauheesti mitään hankittais toisillemme.

Joulumieltä oon yrittäny pitää yllä kuuntelemalla joululauluja ja laittamalla hieman kotiakin jouluseen tunnelmaan. Joululaulut rauhoittaa kivasti kaiken härdellin keskellä ja kotona on kivaa kun vähän laittaa jotain jouluista. Mä en tykkää laittaa koko kämppää uuteen uskoon jouluntakia, mutta pienet jutut on kivoja. Ostettiin Ikeasta jouluvalot partsille, mutta ne päätyi lopulta kuvissa näkyvään lasipurkkiin. Ne ei vaan mitenkään pysyny ikkunalla. :D






Härdelillä ja kiireella tarkotan työjuttuja. Nyt on ollu aikamoiset stressiviikot. Tiistaina olin toimistolla melkein 12h ja eilen vedettiin samaa linjaa. Oli ihan kivaa olla toimistolla kun muut häippäs, sai ainakin tehtyy töitä rauhassa. Ei sillä että toimistolla olis jotenkin rauhatonta, mutta on se keskittyminen ei eri tasoa kun ei oo muita. Lisätunnit tekee muutenkin ihan hyvää rahapussille. Mullla alkaa ens viikolla taas työt lentokentällä, mutta en saanu kun yhden ainoon vuoron. :D Vähän harmittaa, mut tuleepahan pidettyy muutamat vapaat just sopivasti joulun tienoilla. Voi olla että ne lahjahommatkin jää vasta alkuviikkoon. MITÄ, en ikinä oo näin myöhässä.

Tällästen hullujen viikkojen jälkeen odotan vaan kokoajan enemmän tulevaa reissua. Ollaan jo päätetty osa paikoista missä ollaan. Mitä mä tulevalta reissulta odotan on puhdasta relaxoitumista, levyttämistä, auringosta nauttimista, vähä lisää levyttämistä ja tietty hyvää ruokaa. Reissuun on enää 39 päivää! Sitä ennen hulluna töitä. Jos saan vuoroja... Ja tietenkin se ihana joulu. :) Nyt vikat puristukset Calcuksella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti