8.12.2014

Ihan paras viikonloppu

Tää mennyt viikonloppu oli kokonaisuudessaan ihan mahti. Perjantaina varmistui meijän Thaimaan reissu. Tuli sellanen levollinen olo kun saatiin lennot hommattua. Mä oon pähkäilly tulevaa reissuu kuumeisesti ja tsekannu lentoja melkein päivittäin parin kuukauden ajan. Nyt voi rauhassa vaan odotella, ah.

Lauantaina meijän oli Juuson kanssa tarkotus mennä harjottelee videokuvausta ulos. Keli oli kuitenkin tosi nihkee, eikä viittitty raahata kameraa sinne. Eikä myöskään itteemme. Oli ihan kivaa vaan olla himassa, eikä kiirehtii koko ajan jonnekkin. Iltapäivällä alettiin valmistautua iltaa varten. Pikkujoulujen asuksi valikoitui mustaa. Se ei kyllä yllätä hirveesti. Samainen "mekko" on ollu sellasena luottovaatteena jo neljä vuotta. Sama kolttu blogissa jo 2010. Yllättävää asussa on korot mun jaloissa. Reilut 10cm. Ekaa kertaa käytössää... :D



Illalle oli kahdet pikkujoulut. Tai toiset niistä oli vielä vähän epävarmat kun ei haluttu hötkyillä ensimmäisten kanssa. Ekat oli Juuson perhetutuilla Espoossa. Tunnelma oli mukava ja päästiin vähän Päivän kanssa hehkuttaa tulevaa reissua! Ollaan molemmat ihan innoissaan. Juuso ja Luukas lähtee mielellään messiin, mutta ei oo niin kiinnostuneita suunnittelemaan. Ne saa sit tyytyy meijän plääneihin!



Tokat pikkujoulut oli Sodexolaisten kesken. Järkkääjä oli valinnu paikaks keskustan Amarillon sen keskeisen sijainnin takia. Mä vähän epäröin sinne menemistä, kun en oo koskaan käyny eikä kyllä koskaan oo mitään hinkua ollu. Se oli kuitenkin ihan okei, aika perus baari. Juomat oli ainakin halpoja ja sen näki muutamasta kanssajuhlijasta. :D Nää ei siis ollu mitenkään viralliset pikkujoulut. Päätettiin vaan kokoontuu yhteen.




Oli kiva nähä kaikkii tyyppejä! Vaikka paikalle olis saanu tulla ihan kuka haluaa, oli lähes kaikki vanhoja Sodexolaisia. Osa jo kokonaan lopettaneita. On niin erilaista nähä porukkaa jossain muualla kun työpaikalla. Lähettiin Juuson kans himaan vähän ennen kahta. Oltiin nukkumassa vasta kolmen jälkeen. Vaikka meni myöhään ja oltiin aika vihteellä, pidettiin kuitenkin huoli että jaksetaan herää seuraavana aamuna.

Herätyskello soi 9.30. Eihän se kuulosta pahalta, mut kun edellinen ilta venyi, tuli unista aika lyhyet. Aamupalaa nassuun ja autoa hakemaan. Mulla oli kalastustreffit Lauttasaaressa neljän muun likan kanssa. Juuso ei malttanu jäädä himaan nysväämään jos kerran mäkin lähin fisuun. Noora, Hanna, Veera ja Katri oli vähän ennen meitä parkkiksella venailemassa. Juuso lähetettiin toiseen suntaan, nyt ei saanu häiritä tyttöjenjuttuja.




Päivä ulkona meni ihan super nopeesti. Vähän liiakin kun hauskaa oli. Ilta merellä oli ihan mielettömän kaunis. Mä en ikinä vois ajatella olevani mikään sohvaperuna, joka ei jaksa lähtee ulkoilemaan. Luonnossa hengaaminen on niin rauhottavaa ja siitii. Silmä lepää ja huonompikin päivä paranee kauniissa maisemissa. Ihan tosi kivaa nähä näitä tytsyjä. Katrin kanssa ollaan käyty pari kertaa kalassa, Veeran ja Hannan tapasin kerran aikaisemmin. Nähtiin kaikkii Nooraa ekan kerran nyt. Hauskaa miten joku tällänen harrastus yhdistää ja tuntuu kun kaikki oltais tunnettu jo pidemmän aikaa. Meijän toilailuista voi lukee toisesta blogista lisää.

Ilta vietettiin Juuson kanssa rauhassa himassa. Syötiin vähän lettuja ja katottiin leffaa. Ulkona hengattu päivä teki tehtävänsä ja mä aloin torkkuu leffan loppupuolella. Onneks olin nähny pätkän jo aikasemmin. Täyty tsekkailla tulevia maisemia The Beach leffasta. Niinku jo sanoin, tää viikonloppu meni tosi nappiin. Kiitos kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti