23.11.2014

Tuulitunnelia + surffausta = parhaat pikkujoulut

Mulla oli perjantaina tän vuoden ensimmäiset pikkujoulut. Calcuksen pikkujoulut. Lähettiin viettämään niitä jo heti aamusta. Kokoonnuttiin stadissa ja hypättiin tilausdösään, joka vei meijät ensimmäiseen etappiin Sirius sport resortiin, joka on Pyhtäällä. Se on aika uusi mesta ja siellä pääsee harrastamaan tuulitunnelilentoa ja surffausta. Pihalla on myös kiipeilypuisto, mutta se taitaa olla tähän vuodenaikaan kiinni. Me alotettiin tuulitunnelilla, katottiin pieni perehdytysvideo ja saatiin tarvittavat varusteet. Meidät jaettiin kahteen ryhmään.



Kun sähköpostiin kilahti kutsu tulevista pikkujouluista, en meinannu uskoo lukemaani. Oon fiilistelly noita tuulitunneleita jo lapsesta lähtien kun näin jossain ohjelmassa. Oli niin siistii että nyt sitä pääsi oikeesti testaamaan! Tuntu jännältä miten se ilmavirta kannatteli ja miten lentämistä pystyi omalla kropalla kontrolloimaan. Esimerkiks ihan pienillä pään liikeillä sai jo säädettyä korkeutta.





Lentämisen jälkeen syötiin buffalounas ja hengailtiin.


Seuraavana ohjelmassa oli surffausta. Katottiin lyhyt perehdytysvideo ja valittiin sopivat märkäpuvut. Niitä ei olis ollu pakko käyttää, mutta ainakaan bikineissä surffaaminen ei olis ehkä ollu kovin siistiä. Kerran kun kaatuu, löytyy bikinit sen jälkeen jostain ihan muualta kun päältä. :D Jouduttiin vähän venttaa vuoroa.



Surffiosastolla oli sen verran kosteet oltavat että vein kameran suosiolla turvaan. Yksi työkaveri räpsi kuvia puhelimella. Osa jengistä aloitti mahalaudan kanssa ja osa otti suoraan laudat jossa seisotaan. Mä alotin mahalaudalla, se oli hauskaa. Olin eka joka nous sen päälle polviltaan. Jonkun ajan päästä uskalsin myös testata ihan seisomista. Se oli aika vaikeeta enkä olis uskonu itestäni et pysyisin siinä hetkeekään ylhäällä. :D Olin oikeesti yllättyny miten siinä pysyin ja siitä että uskalsin/kehtasin ees testata. Oon vähän nössö testaamaan mitään uutta, varsinkaan ison porukan edessä kun pelkään epäonnistumista niin paljon. Tuli siis jollain tasolla ylitettyy itseensä. Jee. :) Tässä hienot iPhone räpsyt mun meiningistä...


Oltiin Pyhtäällä pimeäntuloon asti, jonka jälkeen bussi tuli hakemaan. Bussissa käytiin vähän työjuttuja läpi ja korkattiin skumpat. Kukaan ei tiennyt mihin oltiin seuraavaksi menossa. Se oli tiedossa että saunotaan, mutta paikkaa ei paljastettu. Bussi kurvasi Aleksis Kiven Kadulle Urbansaunaan. Likat sai ekan saunavuoron, meitä oli alkuun vaan. Kun jäbät meni saunaan, saatiin laittautuu rauhassa iltakuosiin.



Oli kiva päästä vähän enemmän juttelemaan tyyppien kanssa. Meillä vaihtui omistajat kesäkuun alussa ja samaan syssyyn tuli aika paljon uusia työntekijöitä. Mä ja Lina istutaan päivät kahdestaan meidän kopissa naamat kiinni macin ruudussa, joten ihan hirveesti ei tuu muiden kanssa oltua. Varsinkin ne ihmiset ketä on tullut viimeisen puolen vuoden aikana, on vähän tuntemattomia. Nyt oli hyvä tilaisuus tutustua!





Puolenyön jälkeen oli vielä tiedossa jatkojen jatkot. Taxi tuli hakemaan ja vei meidät Ahjoon. Ite en ollu siellä enää kauaa, kun halusin lähtee himaan ennen yötaksaa. Pääsee pari euroo halvemmalla ja sitäpaitsi mulla oli duunia seuraavana päivänä. Vähän ennen kahta sanoin tyypeille heipat ja kipittelin täysii halki lumisen keskustan. Ahjo oli musta aika hirvee paikka, mut ihan kiva että tuli kuitenkin testattua. Mun makuun se oli vaan aivan liian fiini mesta. Mä kun oon tällänen lähiöchica. ;) Ihan superit kiitokset kaikille mukavasta päivästä!

Nää pikkujoulut meni kyllä ihan suoraan kaikkien Calcuskemujen kärkeen! Kaikki on ollu tosi jees, mutta nyt oli kyllä niin mahtavaa. Aamupäivän urheilut (tuulitunnelin jännitys ja hyvät pannutukset surffauksessa) teki kyllä tehtävänsä... Seuraavana aamuna kroppa oli niin kipee, hyvä että pääs edes sängystä ylös. Vedettiin niin hienoja pannutuksia surffilaudan kanssa että niskat oli aivan lukossa. Muuten seuraavan aamun olot oli ihan jees!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti