18.11.2014

Tulevaisuuden matkustushaaveita

Toivottavasti vanhat reissukuvat ei ala ärsyttää. Mun mielestä on kivaa kattella vanhoja kuvia ja fiilistellä reissuja. Mulla ei oo koskaan ollu mitään erityistä bucket Listiä, tai ainakaan en oo oikeesti kirjannu mitään ylös. On kuitenkin joitain asioita jotka haluisin tässä elämässä päästä tekemään. Yksi niistä ja aika vahva sellainen, on maailman näkeminen. Mä haluun kokea, nähdä, fiilistellä ja seikkailla. Oon kiitollinen siitä että oon päässyt käymään useassa eri maassa tähänkin asti, mutta iso osa mua kiinnostavista mestoista on vielä näkemättä. Luulen että ekan kerran tää ajatus heräs kun pääsin matkustamaan Kiinaan 15-vuotiaana.

Eri kulttuurien ja maiden näkeminen on niin siistiä. Tää haaveilu koskee lähinnä Aasiaa. Aika monet lähtee sinne suunnille reissureissulle. Sen mäkin haluun tehdä. En tiedä millon, kuinka pitkään ja kenen kanssa, pakko se on kuitenkin toteuttaa. Eniten haaveilisin siitä, että pääsisin mestoille oikeesti pitkäksi aikaa. Vaikka vuodeksi. Lyhyempikin kuitenkin riittää, vaikka noin 2-6kk. Kunhan pääsee hetkeks pois. Mä rakastan matkustamista.





Vähän samaan syssyyn sopii myös toinen haave, sukeltaminen. Tahtoisin käydä sukelluskurssin ja päästä pulikoimaan Indonesian vesiin. Oon tutustunut eri kohteisiin ja kelannu vaan et wow. Kaikki vedenalainen elämä on kiehtonu mua jo ihan lapsesta lähtien. Fanitin täysii delfiinejä ja valaita, sekä tutkailin kaikkia ihmeellisen näköisiä kaloja kalakirjoista. Yks mun suosikeista oli möhkäkala, joka myös mola molana tunnetaan. Sen näkeminen luonnossa olis niin huikeeta. Yhden bongasin Osakan akvaariosta, mut ei se nyt ihan sama oo. :D Delfiinejäkään en oo vielä koskaan päässy oikeesti näkemään, vaikka siitä haaveesta oon jauhanu jo varmaan lähemmäks 20 vuotta. Ehkä vielä joku kaunis päivä... Siistejä kokemuksia. Niitä mä elämältäni haluan.

Onhan tässä myös ajankohtaisempiakin matkahaaveita. Niistä oottekin jo kuullu aika paljon. Kuopattiin yhteistuumin Balille lähteminen. Vaikka sadekausi ei muuta matkustusta niissä lämmöissä niin haittais, on liian suuri risti että merivedet on ihan sekaisin. Kaikki halutaan kuitenkin päästä snorklaamaan kunnolla. Ajankohta, helppous ja kivat vedet ja halvat hinnat vie meijän luultavasti taas Thaimaahan. Mitään ei oo vielä bookattu. Tässä just tsekkaillaan vähän väliä sopivia vaihtoehtoja. Toivottavasti löytyy sopiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti