16.11.2014

Treffit alakerrassa

Oltiin sovittu Juuson kanssa, että tänä viikonloppuna pidetään kalaton päivä ja tehdään jotain muuta yhdessä. Kuitenkin ajatus siitä, että kohta loppuu kalakelit, sai molemmat toisiin ajatuksiin. Käytiin hakemassa kalawagoni lainaan ja mietittiin, että minne vois lähtee. Lopulta ei päästy kuitenkaan lähtemään mihinkään, kun mulle iski niin kovat mahakivut että tajunlähtö oli lähellä... Kivaa olla nainen.

Taivaalta alkoi myös tulla lunta, joka vähän latisti kalafiilistä. Käytiin hoitamassa parit kalastusjutut kuntoon ja mietittiin illan suunnitelmia. Oltiin vähän puhuttu, että mentäis treffeille. Siitä mainitsinkin edellisessä postauksessa. Kelattiin että mentais johonkin Jumboon syömään, mutta laiskuus iski, eikä jaksettu lähtee mihinkään pitkälle. Mentiin hissillä alas ja valittiin pöytä Jyväsestä. Onneks sekin on ihan ok rafla. Juuso tilasi härän poskea ja otin valkosipulista maksaa. Hyvää oli!


Syömisen jälkeen mentiin Veeran luokse, ihan napuriin. Veeralla on muuttoproggis meneillään ja me vietiin sinne vähän laatikoita ja muuta muuttoapua. Juotiin parit lasit punkkua ja räkätettiin täysii Putoukselle. Monet on haukkunut uutta Putousta, tai siis uusia näyttelijöitä mut mun mielestä tää uusin kausi on ihan jees. Ihan samaa hömppää kun muutkin. Varsinkin eilinen jakso oli otis hyvä. Kissi ja Svetlana on ihan mun lemppareita.


Mentiin aika myöhään kotiin, vähän alko jo väsyttää. Onneks matka ei ollu pitkä, ehkä noin 100m. :D  Me kaikki kotoota veke muuttaneet sisarukset asutaan parin kilsan säteellä toisistamme. Samoin porukat. Kauas ei omenat puusta pudonneet... Tosin Veera muuttaa ihan kohta kauemmas, Hyvinkäälle. Mun ja Viivin välimatka taas lyhenee, kun Viivi ja Nasse muutta ens kuussa Myrtsistä Martsariin.

Tämä aamu meni leppoisasti. Nukuttiin suunnilleen kymmeneen, jonka jälkeen mä kävin pienellä lenkillä. Ulkona oli kivan aurinkoinen sää. Juotiin rauhassa aamukahvit, katottiin vähän telkkaria, laitettiin kamoja kasaan ja mentiin kalaan kotikoskelle. Siellä saa taas rauhoituksen jälkeen kalastaa.


Kalahommien jälkeen käytiin pikaisesti kotona ja lähettiin mun porukoiden luokse. Mun vanhemmat on ollu lomalla ja nyt molemmilla alkaa duuniputket. Sen johdosta kokoonnuttiin yhteen. Seuraava kerta saattaa olla vasta jouluna. Myös Juuson äippä oli messissä. Louhelassa meni koko loppuilta.

Tällä viikolla on tiedossa kaikkee mukavaa. Yksi duunipäivä muissa jutuissa kun kentällä, leffahengausta parhaiden tyyppien kanssa ja loppuviikosta Calcuksen pikkujoulut. Varsinkin leffaa ja pikkujouluja odotan tosi paljon. Mennään kattomaan uusin Nälkäpeli. Oon venannu sitä kun kuuta nousevaa sen edellisen osan jälkeen. Pikkujouluissa taas on tiedossa kaikkea siistiä yhdessä elämyspuistossa! Jeeeeee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti