12.11.2014

Kalajuttuja, duunia ja liian makeeta kahvia

Viimepäivät on menny taas aika normaalilla kuviolla. Töitä kentällä, vapaapäivät kalassa. Viikonloppu oli todella fisupainotteinen. Perjantaina käytiin Juuson kanssa Itä-Helsingissä merellä kalassa ja illalla sidottiin parin kaverin kanssa perhoja meillä himassa. Lauantaina lähettiin parantaa pientä hedaria taas merelle. Suuntana Lauttasaari, jossa treffattiin toinen perhomimmi Katri. Merellä on siistii hengata.




Sunnuntaina olikin taas töitä. Vähän oli sellanen fiilis, että ei olis jaksanu mennä mut tuplaliksa lämmitti mieltä. Maanantaina treffasin Jonnaa. Käytiin kahvilla Myyrmannissa ja höpisemässä kaikkee. Eilen mentiin Juuson kanssa Jumboon hengaamaan duunin jälkeen. Kelattiin alkuks mennä lentokentälle Starbucksiin, mutta se ei välttis olis tehny kovin hyvää matkakuumeelle. :D Tyydyttiin Jumbon coffehouseen. Ihan kivaa oli istuskella yhessä pitkästä aikaa kahvikupposen kanssa jossain muualla kun himassa. Otettiin molemmilla mochat kun ne näytti niin hyviltä. Oli kyllä hyvää mut aivan törkeen makeeta! Vähän ehkä liiankin.

Ollaan nyt vähän yritetty miettii juttuja mitä voitais tehdä yhdessä. Tällä hetkellä molempien omat harrastukset vie aika paljon aikaa. Mulla on hyvät fiilikset käydä salilla ja Juuso käy usein treenaamassa rumpuja. Siihen päälle vielä yhteinen harrastus eli kalastus. Vaikka käydäänkin yhdessä kalassa, se ei oo sellasta parisuhdeaikaa. Kyllä sille suhteellekkin pitää aikaa järkkäillä. Toisaalta tää kaikki tuntuu ihan hyvältä just näin. Kivaa kun on harrastuksia ja meininki rentoa. Viikonloppuna järkätään aikaa ihan vaan meille kahdelle ja mennään treffeille. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti