25.10.2014

Uusi talvitakki

Tuntuu että monilla on tällä hetkellä meneillään jonkin sortin ostolakko. Mulle on kokoajan sellanen meneillään... Tai ei oikeesti mikään lakko, mutta en vaan osta kauheesti mitään. Ainakaan kovin usein. Saattaa mennä puolikin vuotta että ostan itelle jonkun uuden vaatteen. En vaan ikinä löydä mitään kivaa ja oon aika pihi vaatteiden hankinnassa. Nyt löysin itelleni jotain uutta pitkästä aikaa. Ihanan lämpimän, pehmeä vuorisen talvitakin.




Mulla on ollu sama talvitakki käytössä vuoden 2008 lopusta. Piti saada joku siisti takki ostettua ennen kun lähettiin faijan kanssa kylmään Japaniin. Nätti musta villakangas takki oli kiva, mut ei oikeesti kovin lämmin ja nyt se on jo aika kulahtanu. Nappeja puuttuu, ne on pudonnu jonnekki matkan varrelle. Myös takin vuori on ihan mäsä. Ostin viime talvena toisen takin, mutta se on ehkä enemmän sellainen talvirieharotsi. Oon huono löytää mun silmää miellyttäviä takkeja, nyt kuitenkin löytyi sopiva Vilasta. Oikean koon löytäminen on myös usein hankalaa. S olis muuten hyvä ja istuva, mut puristaa hartioista... Kiitti näist hartioist. Jouduin ottaa M-koon. Onneks takissa on kiristys vyötäröllä. Ihanaa kun löysin uuden. Nyt ei tarvii enää värjötellä kylmässä villakankaassa pakkasessa!

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyl tosi kivalta! Oon pitkään ettiny jotain tollasta, mutta yleensä jäänyt siihen, ettei oo ollut tarpeeksi lämpimiä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sehän niissä yleensä on ongelmana... Mut tää on oikeesti tosi lämmin! Kannattaa käydä Vilassa, siellä oli muitakin tän tyyppisiä takkeja ja kaikki tais olla oikeesti ihan talvitakkeja. :)

      Poista