21.10.2014

Syyslomareissu

Jonkun aikaa sitten tuli sisaruksien muisteltuja reissuja kylpylähotelli Edeniin. Se oli monena vuonna putkeen meidän perinteinen  koko perheen syysreissu. Ajankohta oli aina sesongin, eli tässä tapauksessa syysloman jälkeen. Saatiin aina pitää koulusta kaksi päivää vapaata, otettiin isoin mahdollinen huone ja pulikoitiin koko päivä ja vielä seuraava aamukin. Ne oli ihan parhaita reissuja ja hyvä että pystyi edes nukkumaan  edellisenä yönä, niin paljon sitä odotti. Ollaan kaikki vähän vesipetoja.

Samalla kun muisteltiin vanhoja reissuja, tuli idea että olispa siistii lähtee joskus vielä udestaan. Edellisestä reissusta on ihan reilusti yli kymmenen vuotta. Idea raportoitiin myös meidän porukoille, eikä paljoo tarvinnu suostutella kun ne oli jo varaamassa huonetta. Menneenä lauantaina lähdettiin koko perheen voimin taas kohti Nokiaa. Tällä kertaa messissä myös pari komeempaa puoliskoa, Juuso, Joonas ja Miguel.



Tällä kertaa ei ollu saatavilla niin isoaa huonetta että oltais kaikki mahduttu yhteen. No ei ihme, meitä oli kuitenkin kymmenen. :D Laitettiin jengi kahtia. Just sopivasti viis tyttöä ja viis poikaa, siinä jako.


Oli ihan törkeen hauskaa! Mä oon edelleenkin ihan yhtä hullu vesimonsteri kun pienempänäkin... :D "Jeee liukumäkiääääää, vettääää, vesilelujaa....." Nyt vanhempana on tullu kierettyä muutamassa muussakin kylpylässä, mutta kyllä tää Nokian Eden pitää kärkisijaa edelleen. Allas-alue on iso, ilma on ihanan lämmin ja liukumäet ihan parhaita. Saatiin meidän huone  kahden aikaan, suunnattiin samantien altaalle ja oltiin siellä iltaan asti. Vähän myöhemmin illalla pidettiin vielä illanistujaiset meidän huoneessa.

Aamulla käytiin osan porukan kanssa vielä uimassa ennen aamupalaa. Pienempänä toi aamupalalla käyminen oli aina vähän ärsyttävää kun ei olis millään malttanu syödä kun aamupalalta näki suoraan altaalle. Täytyi päästä kokoajan uimaan hahah. Nyt ei ollut sentään ihan samaa ongelmaa. Kiitos kaikille kivasta viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti