20.9.2014

Tyttöjenjuttuja

Eilen aamulla tuli mamilta viestiä, että illalla olisi pienet illanistujaiset perheen tytsyjen kesken. Mä olin sopivasti kuudeen kentällä duunissa, joten kerkesin sen jälkeen hyvin. Muut siskot tuli vasta vähän myöhemmin, hengailin mamin kanssa kahdestaan reilun tunnin verran. Kovin montaa kertaa ei ole sellasta hetkeä että oltais ihan kahdestaan. Kumpikin on vähän huono soittelemaan kuulumisia ja sillon kun nähdään, on usein muitakin paikalla. Teki oikeesti hyvää jutella oman mamman kanssa ihan kahdestaan kaikista mieltä askarruttavista asioista. Muut siskot tuli kasin maissa, samoin meijän mummo. Pinja oli ainoa meijän likoista, joka ei nyt päässyt paikalla. Pinjan jäbä Miguel oli just tullut intistä lomille, joten se ymmärrettäköön.



Mami oli tehty hyvää tattaripannaria, johon sai laittaa päälle lohta, feikkikaviaaria, smetanaa ja sienisalaattia. Ennen ruokapöytään siirtymistä mummo piti meille opetuskeittiötä niinkin erikoisesta safkasta kun jauhelihasta ja perunamuussista. :D Se on sellainen ruoka, jota syötiin aina pienempänä mummon luona. Mummeli olis tehny kyllä kaikkia muitakin herkullisia ruoka, mut meijän mielestä toi oli parasta! Mummolla on joku juju siinä että siitä tulee niin erityisen hyvää hahaha. Samalta maistui kun pienenäkin. Oli kiva nähä mummoakin pitkästä aikaa.

Ilta jatkui suunnilleen puoleen yöhön. Juuso ja Nassekin tuli käymään loppuillasta. Muut jäi vielä oleskelemaan mamin seuraksi, mutta me lähettiin Juuson kanssa nukkumaan. Juusbella oli aikainen herätys ja mä oon ollu ihan turboväsynyt tässä jonkin aikaa. Vähän jännittää tuleva yö, kun on taas vaiheeksi yövuoro. Nukuin tänää kymmeneen, joka on mulle pitkään ja nukuin vielä päivälläkin jonkun aikaa. Tuntuu että ei vaan jaksa olla jalkeilla ja sänky vetää liikaa puoleensa. Toivottavasti yö menee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti