4.9.2014

Pata jumissa

Tiiättekö kun välillä on vaan ihan jumissa? Mieli, kroppa, kaikki. Asiat on siis ihan hyvin, mutta jotenkin olo on poissaoleva. Nytkin oon ihan jumissa kun yritän tätä kirjottaa... :D Töissä on ollu kivaa, väsyttää vaan. Kai se syksyntulo aina jotenkin väsyttää, vaikka muuten syksystä onkin ihan hyvä fiilis. Töistä puheenollen, sain taas vähän lisää sovittua työjuttuja eteenpäin. Ens viikko on Calcusta, sitä seuraava kentällä, jonka jälkeen kolmeksi viikoksi takaisin Calcukselle. Jee, kiva kun tietää jo aika pitkälle eteenpäin mitä on tiedossa. On se välillä vähän stressaavaa, kun ei tiedä paljon tulee palkkaa saamaan. Kentällä on onneks vuoroja paljon tarjolla, mut kuukaudessa kerätty liksa aika surkee. Pärjään sillä ihan hyvin kuitenkin.


Tällä hetkellä elämä siis rullailee mukavasti, vaikka pää vähän jumittaakin. Polviasia mua edelleen ärsyttää. Juoksukieltoa on noudattanut edelleen, mutta myös käveleminen sattuu. Salilla oon päässyt kuitenkin käymään. Jalkojen treenaaminen on siis ihan sallittua ja kuulemma myös ihan hyvästä. Ongelmana on nyt tää kävely. Kiva kärvistellä jo pienillä matkoilla. En haluis koko aikaa vaan syödä särkylääkkeitä. En vaan tiiä mitä tälle vois tehdä. Lääkäri sanoi että parantuu itestään, mut jotain helpotusta kuitenkin toivoisin. Tuntuu et jalka ei parane ollenkaan kun se tuntuu kokoajan vaan rasittuvan kävelystä lisää. Innolla odotan tulevia vuoroja lentokentältä... NOOOOT.

Huomenna mennään Juuson yöksi kalaan. Mulla on huomenna aamulla aikainen herätys, joten täytyy varmaan yrittää ottaa pienet päikkärit ennen fisuhommiin lähtöä. :D Luvat alkaa puoliltaöin. Toivottavasti keretään jo siihen, Juusolla on iltavuoro myöhään. Juusbe on töissä koko viikonlopun illassa. Lauantaina on anopin tuparit, jonne siis näillänäkyminen lähden yksin edustamaan. Oon varmasti hyvää seuraa unettoman yön jälkeen. Kääks!

Mulla on nyt ollu 7 päivää putkeen töitä, tosin mesta on vaihtunut välissä. Edellisetkin vapaapäivät oli yövuorojen jälkeen, joten nekin meni vähän niin jä näin. Ihanaa että huomenna alkaa viikonloppu, vaikka ei ihan heti pääsekkään lepäämään. Ootan jo kauheesti, että pääsee kalaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti