19.8.2014

Helsinkilovee

Nyt kun oon ollu Calcuksella, on mulla oli aika paljon kuvauksia. Niiden perässä tulee liikuttua pitkin pääkaupunkiseutua. Liikkuessa on kiva pällistellä paikkoja. Moni mesta mun mun silmissä nostanut arvoaan, esimerkiksi Espoo. Siellähän on ihan kiva käydä välillä. Kestorakkautena kuitenkin pysyy Helsinki. En oo itse asunut Helsingin puolella koskaan. Hinku muuttaminen olisi kova. Tykkään kyllä tosi paljon asua Länsi-Vantaalla, varsinkin just Martsarissa. Mä oon vähän tällänen lähiöchicka. Ja ylpee siitä. ;)





Eilen kävin Arabianrannassa kuvauksissa. Se on aina ollu sellanen mestä, minne haluisin muuttaa. Parhautta olis asua jossain ihan keskustan hoodeilla, mutta oon myös miettiny noita ihan vähän syrjäisempiä paikkoja. Harmi että monessa mestassa on aika kovat hinnat... No ei tää meijän nykyinenkään asunto ihan halvimmasta päästä ole. Ollaan Juuson kanssa joskus puhuttu Helsinkin muuttamisesta, mut jäbä suhtautuu vähän nihkeesti. Varsinkin ihan keskustassa asumiseen. Vähän syrjäisemmät kyllä pääsee harkintaan. Juuson suosikkina olis Vanhankaupunginkoski ja sen lähistö, esimerkiks juurikin toi Arabianranta. Hmmmm miksköhän? ;)

Ei siis olla mihinkään muuttamassa! Tää on vaan tällästä ainaista fiilistelyä. Nykyinen kämppä on tosi kiva, eikä siitä haluis hirveen mielellään luopua. Saa nähdä mitä tulevaisuus sitten joskus tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti