1.7.2014

Maanantai

Keksiliäs otsikko! Eilen vietettiin yhteistä vapaapäivää. Hyvää aikaa jälleen kerran hoidella kaikenlaisia asioita. Suurena teemana ylläripylläri, oli tuleva matka. Yritetään että mitään ei jäisi ihan viimetippaan, vaan hoidettaisin mahdollisimman moni juttu kuntoon jo aikaisemmin. Lähettiin asioille jo aamupäivästä. Mulla oli päällä aika rennot vaatteet, joista ainakin itse tykkäsin. Lainasin Juusolta pöksyjä joihin oon ehkä vähän ihastunut.


Käytiin hakemassa mun mami kyytiin ja alotettiin shoppailumaratoni. Ensiks Motonetiin, sieltä Partioaittaan, Honkkariin ja Ikeaan, samoilta suunnilta käytiin tsekkaamassa myös yksi kirppis. Noilta hoodeilta Budget sportiin, Outdooriin, Erätukkuun ja vielä Jumboon. Aika pitkä shoppailupäivä!


Saatiin jo aika iso osa tarvittavista hankinnoista tehtyä. Hankittiin jo jotain vaellusruokiakin valmiiksi, että kaikkia ei tarvii ostaa kerralla ja voivotella kun menee rahaa. Tällein voi huijata itteensä kun ostaa juttuja erissä... Yritettiin löytää molemmille uusia vaellus/eräily housuja mutta ei löytynyt sopuhintaan. Ne tuppaa kulahtaa tosi nopeesti käytössä, joten esim viime lapin reissun housut on jo ihan entiset. Kestävämpiäkin saa, mutta niille tulee sitten hintaa paljon enemmän. Ne on siis ainakin vielä hankintalistalla.

Loppuun yksi biisi, jonka kuulin pari päivää sitten salilla ekaa kertaa. Uutta Unisonicia. Toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti