15.6.2014

Viikonloppua

Tää vklp on menny aika hyvin töiden parissa, mut koska päivät on ollu lyhyitä, on pystynyt tekee muutakin. Niinkuin jo kerroin, käytiin perjantaina kalassa myöhään illalla. Oltiin koskella vasta kybän jälkeen ja lähettiin himaan vasta yhden tienoilla. Oli ihan mukavaa, vaikka vettä tuli melkein kokoajan. Se oli jotenkin rentouttavaa.


Eilen pääsinkin töistä vähän aikasemmin kun piti. Juuso tuli hakemaan mua, suunnattiin taas kerran flamingoon. Viivi ja Nasse odotteli meitä siellä, käytiin yhessä leffassa. Ollaan vaan muutama kerta käyty yhdessä leffassa.




Näyttääpä muuten höpsöltä kun mulla ja Viivillä on lähes sama asento. Kai meijät jostain muustakin siskoiksi tunnistaa kun kovasta äänestä... :D Käytiin kattomassa Miljoona tapaa kuolla lännessä. Oli ihan hauska leffa! Mä en oikeesti muista millon olisin viimeks käyny kattoo jotain komediaa leffassa. Yleensä tulee katottua jotain traagisempaa tai ainakin vähän vakavampaa. Kivaa vaihtelua! Oli monia hauskoja kohtauksia. Kuva täältä.


Huomenna koittaa mun ihka ensimmäinen yövuoro. Mua oikeesti vähän jänskää että miten jaksan valvoo. Oon nukkunu muutamia öitä tässä lähipäivinä vähän huonosti, eikä se varmaan kauheesti auta asiaa. Kääks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti