4.6.2014

Arkeearkeearkee

Taas on juhlinnat juhlittu hetkeksi (pariksi päiväksi...) ja perus arjessa mennään. Tän viikon kelit on ollu mun mielestä aika perus alkukesän keli. Vettä sataa, on harmaata ja kosteeta. Onneksi tällä viikolla ei oo ollut ihan niin kylmä kuitenkaan kun viime viikolla. Silloin lämpötilat oli vaan jotain plus 5 tai vähän korkeempi.


Niikuin oon aikasemminkin maininnu, on työnteko kentällä paljon mukavampaa vähän viileemmässä säässä. Olishan se toki mukavaa jos aurinko paistaisi, se parantaa muuta fiilista aina niin paljon. :)


Eilen töiden jälkeen tehtiin yhessä ruokaa. Meillä on taas vähän lipsunu yhdessä syöminen, kun ollaan nyt oltu aika paljon menossa aina töiden jälkeen eikä himassa laittamassa ruokaa. Eilen tehtiin sit ihan kunnon mätöt, possua pippurisessa kastikkeessa ja uunitettuja bataatti biusoja. Hyvää oli!


Samalla katottiin leffaa, Liikkuvaa Linnaa. Se oli ihan friikki, mutta hyvä. Mä en tajuu kuka voi oikeesti keksiä noin sekopäisiä tarinoita ja hahmoja. Ihan parasta! Välillä oli kyllä vaikee tajuu missä mennään... Kuva täältä.


Tän viikon työpäivät on nyt puolessa välissä, koko viikolla on vaan neljä vuoroa. Sitten ylihuomenna lähdetään Tamprereelle! Tällä hetkellä säätiedotus näyttäisi siltä että saatais aika hyvät festarikelit.  Edellisessa Tampereen keissillä oli niin kivaa kun säätkin oli ihan superit. Toivotaan siis parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti