9.5.2014

Viimeisiä viedään

Kolme viikkoa toimistohommia alkaa pikkuhiljaa olla takana. Enää tää päivä. Tässä just odottelen viimeisiä matskuja Dubaista, pari sivua olis vielä taittamatta. On ollu ihan kivaa. Tekemistä on riittänyt ja päivät menny sen takia nopeesti. Musta kyllä tuntuu et melkein aina nää toimistopäivät menee nopeesti, vaikka toisinkin vois luulla kun istuu 8 tuntiä päivässä koneella ja tuijottaa ruutua. Pari kuvaustakin on ollut, mut paljon vähemmän kun vertaa esimerkiks viime syksyyn. Sillon saattoi koko päivä mennä niissä merkeissä.

Ens viikolla alkaa taas toiset hommat kentällä. Sain tosi hyvin vuoroa, lyhyitä mutta monelle päivälle kuitenkin. Pitkästä aikaa myös ensi viikon viikonloppu menee duunissa. Niitä on vältelly mut nyt ajattelin että ihan sama, kun sen jälkeen täytyy taas pitää monta viikonloppua putkeen vapaata. On Juuson tädin häät, päättärivklp ja sit tuleekin jo South Park festarit. Tää toukokuu menee salee ihan törkeen nopeesti!

Mä sain eilen mun koneen takaisin. Siitä oli taas poksahtanut näytönohjain ja logiikkakortti piti vaihtaa. Ei oo halpaa huvia se... Onneks on kotivakuutus ja itselle ei jäänyt ihan hirveesti maksettavaa. Se pienikin summa vähän kyllä ärsyttää, koska nyt mulla on menny koneen huoltoihin n. 380e. Jos ei olis vakuutusta tai se ei olis jostain syystä menny siihen, olis huoltoihin menny reilusti yli tonni. Wouh. :D Meillä on nyt missiona että säästetään rahaa ja hankitaan kokonaan uusi kone vuoden loppuun mennessä tai ensi vuoden alussa. Läppäri saa sitten jäädä kakkoskoneeksi. Toivottavasti se pelittää vielä sinne asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti