17.5.2014

Viikonlopun kuulumisia

Pitkästä aikaa työntäyteinen vklp. Lauantai ja sunnuntai on molemmat duuniä kentällä. Mä onnistuin tässä vähän vahingossa saamaan ittelleni aikamoisen työputken. Mä alotin hommat kentällä tiistaina ja mulla on seuraavan kerran vapaata vasta ens viikon perjantaina. Hupsista! Eilinen piti olla vapaa, mut jengiä tarvittiin ja mä suostuin tulee. Sain vielä vähän pidemmän vuoronkin kun yleensä.


Tänään ollaan menossa molemmat kentälle Juuson kanssa. Juusollakin on aika pitkä putki meneillään, alkoi päivää aijemmin kun mulla ja stoppaa seuraavana keskiviikkona. Ens vikoksi on luvattu tuli lämpiä kelejä, mua jo vähän pelottaa. Muuten siis tosi siistii, mut kentällä tai lähinnä lentokoneissa työskentely on välillä aika tuskaa. :D


Nää kelit kyl tietää sitä että voi mennä salee ottaa aurinkoa ennen töitä ja sit tulevaksi viikonlopuksi saattaa olla jo pieni rusketus. Mulla iteasiassa on vielä vähän rusketusrajoja bikineistä sieltä alkuvuoden thaimaan reissulta. Tulevana viikonloppuna on taas vapaata, kolme päivää. Tekee hyvää tän putken jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti