26.5.2014

Viikonloppun kohokohdat

Viikonloppuna oli aika paljon hulinaa. Mä onnistuin jo vähän stressaamaankin mitä sattuu, mut kaikki meni hyvin. Laitetaan stressaus kymppipäiväisen työputken piikkiin, kun alkoi pinnakin olla jo vähän kireellä. Perjantaina oli siis eka vapaapäivä pitkään aikaan ja silloin tarvitsi myös hoitaa vikoja häihin liittyviä juttuja. Käytiin myös kalassa, lähdettiin Vanhankaupunginkoskelle jo aikaisin aamulla.

Kalastuspäivä oli kiva ja sai hermotkin taas rentoutumaan. Päivä oli ihan super kuuma ja aurinkoinen.  Hyvin tais väri tarttuu kun vietti monta tuntia veden ääressä. :D Oltiin illalla molemmat ihan pökerryksissä siitä auringosta. Silti jaksettiin käydä vielä Jumbossa shoppailemassa vikat hääjutut.

Lauantaina koitti Katjan ja Samin häät. Mä tein aamulla ison uhrauksen... Leikkasin irti Sauna Open Air rannekkeen!! Se oli mulla kolme vuotta ja nyt tuntuu alastomalta. :D Juuso oli musta ylpeä.


Lähettiin jo ennen kasia Pressaan valmistautumaan päivään. Oli kiva kun ei itse tarvinnut laittaa tukkaansa, eikä myöskään Juuson tarvinnut tällä kertaa jeesata. ;) Meikit mä hoidin itse, vaikka nekin olis saanut samoilta tyypeiltä ketkä laittamassa myös morsianta. Häistä on tulossa vielä ihan erillinen postaus. Päivä oli mukava ja sää ihan täydellinen keväisille häille. Pukumiehillä tosin ehkä oli vähän tukalaa. :D


Hääjuhlinnat jatkui puolilleöin. Seuraavana päivänä ei ollut mitenkään kauheen huono olo, vaikka alkoholiakin tuli nautittua pitkin päivää. Myös sunnuntaina oli hyvä sää joten siitä piti nauttia. Illalla päätettiin lähteä uudestaan kalaan, tällä kertaa taas ihan perus Vantaankoskelle. Kerrankin siellä olessa oli lämmin!



Viikonloppu oli jees! Oli taas ihanaa päästä viettämään vapaita. Onneks tästä muutamana viikkona on  "normeja" työviikkoja ja viikonloput on vapaata. Ensi viikonloppuna on parit ylpparikemut ja noin kahden viikonpäästä mennään festareille. (Jesss, uus ranneke) Omat synttäritkin lähenee kovaa vauhtia. Itseasiassa nehän on tasan kahden viikon päästä. Oikee synttäripäivä menee duunissa, mut sen lisäks vois ehkä keksiä jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti