20.3.2014

Kesähengausta

Ensi viikon jälkeen alkaa huhtikuu. Mä miellän sen ekaksi kevätkuukaudeksi ja sehän tarjoittaa että enää pari kuukautta kesään! Aloin tässä kelailla tulevaa kesää. Mitään sen kummempii odotuksia mulla ei ole. Vähän samoja fiiliksiä kun koko tästä vuodesta. Viimevuosi oli vähän stressaava, joten menkööt kaikki omalla painollaan. Ainakin tää alkuvuosi on menny mukavasti, eikä talvi edes oo pahemmin masentanu.

Toki aina on jotain mietteitä mitä tahtois tehdä. Mä toivon, että tänä kesänä pääsis käymään vähän enemmän mökillä. Viime vuonna olin kaksi kertaa, alkukesästä ja juhannuksena. Loppukesästä en käyny kertaakaan. Myös kavereiden ja tuttujen mökit käy, jos kutsu käy. Mökkeily on välillä kivaa, vaik oonki enemmän citytyttö.


KALASTUS! Viimevuoden kalastushommat oli ihan jees, vaikka oli pieniä aikarajoituksia kun Juusbe oli intissä. Tänä kesänä on ihan eri tilanne. Tästä päästäänkin tän kesän odotetuimpaan juttuun. Loppukesän kalastusreissu LAPPIIN! Ollaan jo mietiskelty vähän reittiä ja kalastuskohteita. Ei jaksais venaa.


Jossain festareillakin olis kiva käydä. Viime vuonna ei tullu käytyä missään. Nyt mietinnässä on South Park Tampereella kesäkuun alussa. Siellä olis kaikkee kivaa. Etenkin W.A.S.P. olis taas superii nähdä!!


Peruskesöhommiin tietysti kuuluu auringonpaisteessa hengaus, biitseily ja muu ulkoilu. Toivotaan siis että tulee hyväsäinen kesä. Mä niin tykkään hengata biitseillä, varsinkin merenrannoilla. Järvet ei oo niin mun juttu, vaikka esim se on musta kivaa jos mökki on järven rannalla. Meijän mökillä on lampi. :D


Sellasta. Kuvituksena viimevuoden kuvia, paitsi festarikuvat on vuodelta 2012. Kesänhengailuun vaikuttaa tietenkin duunit ja vielä en tiedä miten tuleva kesä tulee töidenkannalta tekemään. Luultavasti tulee ainakin hikoiltua kentällä. Oon jo yrittäny kerätä vuokria mahdollisimman pitkälle, että kesällä vois höllää vähän enemmän eikä tarviis miettiä rahaa. :) Enkä siis tällä tarkota et aijon vaan törsäillä, vaan että rahat riittää perus elämiseen ja asumiseen niin että ei ei tarviis tehdä ihan niin paljon töitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti