10.3.2014

Goexpo & tuplasynttärit

Lauantaina alkoi kauan odotetut mun ja Juusben samanaikaiset kahden päivän vapaat! Herätyskello oli soimassa joskus ysin tienoilla, mut molemmat herättiin jo seiskan jälkeen. Hö. No ei siinä sit mitään, ainakin oli vähän enemmän aikaa nauttii aamusta ennen lähtöö. Kahdentoista aikaan lähettiin Pasilaa päin. Messukeskuksessa oli koko viikonlopun ajan GoExpo. Meillä oli sinne vaparit. Oltais kyl muutenkin menty.



Hengattiin messuilla enimmäkseen kalastuspuolella, käytiin myös vähän tsekkaamassa muita eräilyjä ja joitain kuntoilujuttuja. Kuntopuolella oli kivaa kun siellä oli paljon maistiaisia! Teki hyvää kun oli jo valmiiks nälkä kun mentiin messuille. :D Kalastuspuolella Juuso testaili muutamia vapoja lapin reissua miettien.

Expon jälkeen tuntiin kotiin laittamaan illan tarjoiluja valmiiks ja myös itteemme vähän juhlallisempaan kuosiin. Mä oon nyt jotenkin ihastunut lyhyen paidan ja korkeevyötäröisen hameen yhdistelmään.



Me juhlittiin sisarusporukalla Pinjan ja Juuson synttärietä, kun niitten syndet on ihan lähekkäin. Juuso ja Pinja sai hienot kruunut päähän ja muilla oli tosi ihkut kartiohatut....... Tää ei ollu mun idea, vaan Viivin ja Veeran. :D




Istuttiin iltaa aika myöhään asti. Joskus yöllä mua ja varsinkin Juusoo alko väsyttää niin pirusti, että oli pakko ajaa viimeisetkin vieraat pihalle. Viivi ja Nasse olis jaksanu vielä, mut ei voi mitään. Joskus kun asuttiin vielä vanhassa kämpässä, oltiin aina ekat jotka alkoi simahtaa... :D Se oli vähän noloo kun muut jaksaa vielä juhlia ja isäntä ja emäntä vetää sikeitä minkä kerkee. Onneks tätä ei oo enää niin usein käyny!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti