17.2.2014

Viikon aloittajaiset

Se on ihan kivaa aloittaa viikko vapaapäivällä kun maanantai on yleensä vähän nihkee päivä. Vuorotöitä tehdessä se ei tosin korostu niin pahasti kun ennen, mutta onhan tässä elämän aikana esimerkiks istuttu koulunpenkillä useempi vuosi ma-pe, joten jotenkin se on vaan iskostunut mieleen. Itse tosin pidän sunnuntaita pahimpana päivänä viikosta. Se kiilaa jopa maanantain ohi. Sunnuntai on niin masis.

Juusollakin oli tänään vapaata, joten lähettiin yhessä stadiin pörräämään. Nyt kun en oo enää Ruoholahdessa töissä, tulee keskustassa käytyy paaaljon harvemmin. Kyllä se taas kirpaisi painaa seutulippunappulaa junassa. Heti ekana käytiin tsekkaamassa kalastuspuotiikki Ruodon uusi toimipiste. Viikin Ruodossa ollaan käyty useesti, mut keskustassa ei vielä kertaakaan. Heti Juuso bongasi tuttuja. Hyörittiin ja pyörittiin, tehtiin pienet ostokset ja samalla reissulla saatiin myös vapaaliput GoExpoon, jeejee!



Aamupalasta oli jo kerenny vierähtää tovi, joten aika nopeesti tuli nälkä. Lounasaika! Mentiin Forumin Hankosushiin syömään. Ei olla kumpikaan syöty missään Hankosushin ravintoloista aikaisemmin. Sushia ei tuu kovin usein syötyy ulkona, kun sitä saa paljon halvemmalla kun tekee kotona. Joskus on kiva kun joku ihan muu pyöräyttää sushit naaman eteen. Otettiin molemmille 12kpl lounassetit.




Shoppailu jatkui taas. Mä kävin hakemassa Punnitse & säästä kaupasta herkkuja ja sattumalta tuli myös ostettua uudet kengät Spiritstoren alehyllystä. Shoppailujen päätteeksi, ennen kotiin lähtöä käytiin vielä Kaarnan alakerrassa skumpalla. Ihan mukava shoppailureissu kerrankin.


Tällä viikolla mulla on vaan neljä vuoroa töitä. No onhan siinäkin, varsinkin kun kaks on iltaa mut nyt on kyllä ollu aikamoisia putkia. Tulevan viikonlopun aijon pitää vapaata. Vihdoin. En edes muista millon viimeks mulla olis ollu la ja su vapaana? Itsehän siis vuoroni valitsen mut koska mulla on vähän taipumusta työnarkkariuteen, otan välillä vuoroja melkein enemmän kun jaksaisin tehdä. Tälläkin viikolla vaikka mulla on vaan se neljä vuoroa kentällä, on mulla sit muita hommia lisäks. Pari etähommaa Calcukselta ja edellisen postauksen hääkutsutkaan ei ole vielä valmiit. Ouuuh, viikonloppua odotellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti