1.1.2014

Vuodenvaihde

Nyt on taas uusi vuosi alkanut. Eilen juhlittiin. Alotettiin Juuson kanssa juhlinta himasta. Aamupäivällä oltiin siivottu koko kämppä yhdessä kunnolla, käytiin ostamassa raketteja illaksi ja laittauduttiin juhlakuosiin.


Alkuillasta kokkailtiin uudenvuoden juhladinneri. Meillä oli naudan sisäfilettä ja Amarone punaviiniä. En oo pitkään syönyt sisäfilettä. Ei sitä vaan voita mikään muu pihvi. Niin hyvää. Viinikin oli hyvää. Lisukkeinä bataattia ja gorgonzolakastiketta. Niinkin kekseliästä. Meilkein aina pihvin kanssa on jotain ihan vastaavaa. Mut mikäs siinä kun toimii vaan niin törkeen hyvin. Kiva kun kaupoissa on välillä ihan hyviä tarjouksia sisäfileistä niin ei tarvii maksaa itteensä ihan kipeeks jos haluu syödä kunnolliset pihvit.




Meijän dinnerin jälkeen mun siskot Veera ja Pinja tuli kaverinsa Sonjan kanssa käymään meillä. Veera oli nyt vasta ekaa kertaa kattomassa tätä meijän uutta kotia.Tarjottiin porukalle skumpat.



Veera, Pinja ja Sonja jatkoi jonnekkin omille teilleen, me Juuson kaa lähettiin mun vanhempien luo, jossa oli järkätty isot UV pippalot. Paikalla oli paljon tuttuja. Myös Viivi ja Nasse oli löytänyt tiensä sinne.


Louhelasta jatkettiin Myrtsiin, jossa Juha ja Lotta järkkäs kemut. Myös Espoossa olis ollu yhet kemut, jonne tuli kutsu mutta päätettiin tällä kertaa jättää ne väliin että ei tarvii matkata niin paljon. Lähikemut on jees!


Vähän ennen kahtatoista siirryttiin ulos rakettien kanssa. Mentiin Uomiksen koulun pihalle.

Loppuillaksi mentiin vielä takasin Juhan ja Lotan luokse. Sieltä sitten raahauduttiin joskus yöllä kotiin Juuson kanssa. Sellanen UV tällä kertaa. Ihan kivaa oli! Tänään on ollu odotettua parempi olo, ei kovin darrainen. Tuli vetästyä ihan hyvät unet ja herättyä vasta puol yhdeltä päivällä. Tai ainakin mulle on ollu ihan jees olo... Kello on nyt kohta neljä ja Juuso on vielä sängyn pohjalla. Voi raukkaa. :D

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti