3.1.2014

Tervetuloa torniin

Nyt kun saikkuilen kotona, oon yrittäny keksiä joten ei niin kroppaa rasittavaa tekemistä. Oon varmaan miljoona kertaa kirjottanu kuinka paikallaan oleminen yksin on mulle vaikeeta. Se on niin tylsää. Päätin ajankuluksi nappasta pari kuvaa meijän kämpästä. En oo vielä oikein esitellyt tänä meijän uutta ihanuutta. Tää on vielä juttuja, joita pitää vähän parannella ja sillein mut pääpiirteittäin tää on aikalailla sellanen kun oon toivonutkin.

Eteinen: Kaappitilaa jeee! Sitä kaivattiin niin paljon vanhassa kämpässä. Nyt takit ja kengät on siististi kaapissa ja vaan muutamat "käyttökengät" ja laukut lojuu lattialla. Saatiin myös kaikki meijät vavat vähän järkevämmin laitettua kun ennen. Kuten kuvista näkyy, peili on vielä ripustamatta. Se ei oo löytänyt omaa paikkaansa vielä. Eteisestä menee käytävä olkkariin. Sen varrella on makkari ja vessa.


Makkari: Tätä ei yksiössä ollut. On ollu aika kivaa kun pääsee nukkumaan eri huoneeseen missä hengataan. Myös täällä on ihan kivasti kaappitilaa. Makkari on aika pieni, mutta riittävän kokoinen kuitenkin.


Vessa: Uusi, ihana ja ISO! Tuntuu kun olis jossain hotellissa. :D


Olkkari/keittiö: Jo aikasemmissa postauksissa oon tainnu kirjoittaa, että meillä on tupakeittiö. Se tuo mun mielestä kivaa kodikuutta. Täytyy vaan olla tarkka, että keittö pysyy siistinä muuten koko olkkarista voi tulla vähän nuhjuisen näköinen. Olkkariin on tulossa pieniä muutoksia, tai ainakin lisäyksiä esimerkiks joku taulu/tauluja seinälle. Myös uusi vähän erilainen tietsikkapöytä olis jees. Olkkarista pääsee partsille. Sieltä en ottanut yhtään kuvaa kun ei siellä vielä ole mitään. Kalusteet on hankinnassa ennen ensi kevättä. En malta odottaa, että pääsee partsille hengaa kesäiltaisin. :)


Ollaan molemmat oltu tosi tyytyväisiä tähän uuteen kotiin. Melkein päivittäin jompikumpi tokaisee, että vitsi täällä on kiva asua. Onhan tää kalliimpi kun edellinen kämppä, mutta kyllä sen mielellään maksaa kaikesta tästä. Tuntuu hassulta kun asutaan periaatteessa Martsarin ostarilla. :D Kauppaan ei ainakaan oo pitkä matka!

2 kommenttia:

  1. Hei cool, meillä on ihan samissänky! Ihanalta näyttää koti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Sänky on ihan lemppari! Löyty huutonetistä pari vuotta sit muutamalla kybällä. :D

      Poista