25.11.2013

Törsäilyä

Kävin tänään shoppailemassa duunin jälkeen. Shoppailusessio alkoi Turisaksen ja Enskan keikkalippujen ostolla Tiketistä ja jatkui joululahjojen bongailulla. Eksyin myös vaatekauppaan, Forumin Seppälään. Sieltä oon muutaman vuoden aikana löytänyt mulle parhaiten istuvia vaatteita. Sillon harvoin kun ylipäätään löydän jotain. Nyt ostin pari paitaa. Molemmat mustia. Pitkähihainen ja hihaton.


Kiva välillä löytää vaatteita. Forumissa en hengannu kovin pitkään. Siirryin taas joululahjojen pariin, mutta en sitten ostanukkaan mitään. Kotimatkalla kävin vielä Myyrmannissa. Kaikki tää tuli shoppailureissulta mukaan:


Rahan tuloa... eiku menoa ei voi estää. :D Tobacco Storesta tuli pari uutta pakettia makuröökiä, jotain  fruit mixiä ja ice lemon mintiä, jonka pitäis maistua mohitolta. Seppälän pussista löytyy ylläolevat paidat. Punnitse & Säästä -kaupasta ostin goji ja mulperimarjoja. Myyrmannin Citymarketissa oli Lumenen tuotteita alennuksessa, sieltä CC voide. En oo koskaan käyttäny mitään tollasta tai BB juttuja. En muutenkaan käytä meikkivoidetta kuin silmämeikin alla ja joskus kun on jotkut kemut. En oo ihan perillä niistä. No ei varmaan yllätä, mistä kosmetiikkajutuista mä olisin perillä? Lähiostarilta piti vielä käydä hakemassa joulukalenterit. Jeee, nyt ne odottamassa sunnuntaina! Alhalla liput, niistä tuskin tarvii mitään sanoa.

Joulukalentereista tulikin mieleen. Tänään on päässy jo kuuntelee Jouluradiota ennakkoon. Sen kuuntelu kuuluu mun omiin jouluperinteisiin. La-su välisenä yönä se alkaa taas kuuloa kunnolla. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti