20.11.2013

Mitä kuuluu?

Mua alkaa aina vähän ärsyttää jos en kirjota pariin päivään mitään! Ei keltään koskaan mitään kommenttia ole tullut että postaustahdissa olis valittamista, mut silti. Musta on kiva kirjoittaa ja alkaa tympiä jos ei ole oikein mitään mistä kirjottaa. Kuvia olis kiva ottaa millon mistäkin, mut paras aika jolloin tällä hetkellä pystyy kuvaamaan, on päivä ja sillonhan mä oon töissä. Tuntuu myös että en tee mitään mistä edes jaksais kirjottaa. Päivät menee niin nopeesti. :D Tässä vähän alkuviikon kuulumisia.


Mä taisin vähän paleltua sunnuntain kalareissussa... Maanantaiaamuna iski heikko olo ja lämpöökin alkoi tulla pikkusen. Lähdin duunista vähän aikasemmin kotiin lepäämään. Kävin hakemassa aseita alkavan flunssan tappamiseksi. Clipperin sitruuna/inkivääri teetä, hunajaa ja tuoretta inkivääriä. Se muuten toimi!

Sairastelu ei olis sopinu tän viikon ohjelmaan ollenkaan, meillä on nimittäin ollu duunissa aikamoista hässäkkää. Saatiin viime viikolla kuulla, että yks lehti lähtis painoon tosi nopeella varoitusajalla. Meillä ei siis ollu sitä tehtynä paljon yhtään. Kaikenlisäksi se ilmestyy Dubaissa, joka vaatii vielä omat järjestelynsä tuotannon kannalta. Tällä viikolla ollaan sitten päästy taittohommiin ihan kunnolla. Kohta on voittajafiilis.

Semmosta tähän viikkoon. Viikonloppua odotellessa. Sillon mennään leffaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti