1.11.2013

Kohta viikonlopun viettoon

Junat lakossa... ei ehkä ihan paras juttu alottaa perjantaiaamua. Eilen illalla Viivi soitti ja kysyi, että oonko tietoinen et junat ei kulje ollenkaan. No empä tienny! Hetken selvittelin asiaa ja löysin tietoa, että ei ne junat tosiaan kulje jonkun lakon vuoksi. Aamulla aloin kattomaan busseja että millä pääsen kätevästi.

Martsaristahan menee dösä suoraan stadiin, mut arvelin että se on aivan täynnä kun samaan aikaan on varmaan "muutama" muukin haluamassa keskustaan... Jonnakin kuuli lakosta vasta aamulla. Ne sitten Esan kanssa tarjos kyytiä. Se oli kiva juttu! Hehe, matka martsarista keskustaan kesti kyllä lähemmäs tunnin. Sateista aamua piristi kuitenkin se, että meillä oli duunipalaveri heti aamusta Klaus K Livingroomissa.


Kaksi oikeanpuoleista kuvaa on napannu Klaus K:n sivuilta. Oli kiva aloittaa päivä vähän erilailla kun yleensä. Jätin tarkotuksella aamupala väliin himassa, että jaksoin syödä järkätyllä aamiaisella. Oli kaikkia hyviä juttuja tarjolla! Ihan super hyvää munakokkelia. Eipä tarvinnu tänään syödä lounasta. :D

Kohta pääsee viikonlopun viettoon. Mulla ei oo ohjelmassa mitään erikoista. Yritän ainakin kuntoilla. Oon tässä ollu taas vähän flunssasena tällä viikolla. Nyt taas tarveenä. Juuso on koko viikonlopun duunissa. Huomenna Juusbe menee vasta neljään, joten saa onneks nukkua yhessä pitkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti