3.10.2013

Väsyttää

Pieni tahaton blogitauko. Olis kyllä halua kirjottaa, mut ei mitään hajua mitä kirjottais. En oo tehny mitään erikoista ja muutenkin kalvaa aikamoinen väsymys. Fiilis on hyvä, mutta kai se syksy sit kuitenkin painaa päälle. Saan jopa öisin nukuttua, mut näköjään se ei meinaa riittää. Oon välillä tosi väsynyt erimerkiksi töissä ja se on vähän ärsyttävää. Treenitkään ei kulje yhtä hyvin kun ryydyttää.

Tänään sain nukkua puoli tuntia pidempään. Se teki ihmeitä! Väsyttää edelleen, mutta ei kuitenkaan ihan niin paljoo. Kävin aamulenkillä ja tein aamupalaa jota nautiskelin rauhassa. Vähän ennen kun piti lähtee, Juusokin alkoi heräilemään. Mulla oli vielä hetki aikaa, joten könysin viekkuun.


Työt alkoi kuvauksella Moccamasterilla. Mesta oli ihan lähellä lentokenttää, joten pääsin sinne kätevästi suoraan himasta. Kävelin vähän kauemmalle dösärille kun yleensä. Sieltä meni sellanen dösä joka on tosi nopee ja kätevä. Ainoona miinuksena, että pysäkille on noin kilsa matkaa. Ihan kiva oli kävellä auringon noustessa.


Kuvaukset oli nopeesti ohi ja mä aloin tehdä lähtöä Ruoholahtea kohti. Tuli vähän haikee fiilis olla siellä lentokentän kupeessa... Mulla on vähän ikävä sinne duuniin, vaikka nykyinen työ onkin jees.

Dösää odotellessa kattelin nousevia koneita ja mietin että kuinka ne entiset duunikaverit siellä kentällä rehkii. Ei kyl varmaan kovin kiireisiä siihen kellonaikaan ollu, kun aamun ruuhka oli jo ohi ja päivän ruuhka ei vielä alkanut. Ehkä mä vielä käyn siellä tekemässä jonkun viikonloppuvuoron. Ihan huvin ja urheilun vuoksi. Juusolla on tänään vuoro siellä. Se pääsee juoksemaan pää kolmantena jalkana. :D

Tänään mä pääsen ennen Juusbee duunista. Se on ihan kivaa. Voin rauhassa (raivolla) siivoo kämpän hyvän kuntoon ja sit laittaa ruuan valmiiks kun jäbä tulee himaan. Täytyis vaan keksiä mitä teen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti