12.10.2013

SYÖmässä ja leffassa

Eilen treffattiin Juuson kanssa Kaisaniemessä kun mä pääsin duunista. Meillä oli pöytävaraus Hiisi ravintolaan puol kuudelta. Oltiin jo parisenkymmentä minuuttia ajoissa. Päästin kuitenkin meijän pöytään. Nyt SYÖ-viikkojen ajaksi Hiisi oli laajentunu myös PRKLeen alakertaan. Yleensä Hiisi ei oo läheskään niin iso. Taitaa olla aika suosittu näiden viikkojen aikaan. Me oltiin just siellä PRKL puolella.



SYÖ-tarjoukset oli Talon hirvipullat, muusi, hunajaiset uunipunajuurilohkot, jekulla höystetty riistakastike ja Majavapata, mehevää majavanpaistia, juureksia, pekonimuusi ja puolukkasurvos. Otettiin molemmat. Juusolle majavaa ja mulle hirveä. Maistettiin ristiin. Juusolle bissee ja mulle punkkuu.



Molemmat annokset oli tosi hyviä! Ihan täyteen tuli masu. Majava oli uus tuttavuus molemmille ja hirven liha on aina jees. Paikka oli myös kiva. No yllättävää, taustalla soi mieleinen musiikki ja mesta on sisustettu hevisti. Ei vaan voi mennä pieleen. Mennään varmasti vielä uudestaan syömään joskus.

Syömisten jälkeen suunnattiin kahville. Täytyi käydä vetämässä jotain piristettä ennen illan leffaa. Käytiin myös ostamassa vähän leffaherkkuja. Viivi ja Nasse treffattiin Tennispalatsissa vähän ennen leffan alkua.



Illan leffana yhden lemppari ohjaajan uusin pläjäys. Machete Kills! Machete on ollu ihan paras hahmo jo ennen kun sai omat leffat. :D Eka osa tuli myös käytyy kattomassa pari vuotta sitten. Nyt se löytyy myös himasta.


Ihan parasta!! Övereitä verilöylyjä, suolia, aseita, mustaa huumoria, kuumia muijia, rujoja mexicolaisia, paljon tunnettuja näyttelijöitä. Täydellinen paketti on kasassa. Tälläsestä mä diggaan. Myös Lady Gaga oli pienessä roolissa. :D Myös tämä leffa pääsee kotiin kunhan tulee DVDlle. Tässä yks leffan trailereista.



Ilta oli siis kaikinpuolin onnistunut! Hyvää ruokaa kivassa paikassa ja loistava leffa. Kolmatta osaa odotellessa......... :D Machete kills again. IN SPACE. Ei voi olla totta hahahahahahhahah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti