7.10.2013

Syksyistä

Tänään työt alkoi puolituntia myöhemmin kun yleensä. Kuvauksella siis. Herätyskello soi täten myös puolituntia myöhemmin. Olis voinu soida vielä myöhemminkin. En oikein osannut laskee aikaa oikein. :D Aamulla jäi hengailuaikaa melkein tunti, aamupalan jälkeen ennen dösään hyppäämistä. Se oli ihan kiva. Pääs vielä hetkeks takas lämpimään sänkyyn. Juusolla vapaapäivä, joten sekin vasta heräili.

Kuvaukset oli Tammistossa isossa Gigantissa. Hommaan meni ehkä 5min. Edellinen dösä stadiin oli just ehtiny menee kun pääsin pysäkille. Onneks nyt ei oo niin kylmä kun vähän aikaa sitten.


Tällä viikolla mun ja Juuson työt menee aika hyvin ristiin. Mä oon töissä päivät niinkuin aina, Juusolla on kaikki arkipäivien vuorot iltoja. Viikonloppuna kun olis kiva nukkuu pitkään ja viettää vapaata, Juuso on duunissa. Kahden viikon päästä taitaa olla Juusben seuraavat viikonloppuvapaat. No, venttailuun ollaan tässä menneinä aikoina totuttu. Tänään vietetään ilta yhdessä mun töiden jälkeen. Se onkin ainoa päivä, jolloin ollaan yhdessä illalla kotona ennen perjantaita. Tällä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti