29.10.2013

Hyvä päivä

Palataanpas uudelleen viikonlopun fiiliksiin. Lauantai aamuna herättiin suht aikasin. Syötiin rauhassa aamupalaa, juotiin kahvit ja laitettiin itteemme ulkoilukuntoon. Juuso halus päästä testaamaan tulisko mereltä kalaa, joten lähettiin kokeilemaan. Mä en tällä kertaa ite kalastanut, kun usko osaamisesta loppui aika nopeesti kun tiesin että merellä tuulee. Mä ulkoilin sit muuten. Pakattiin tarvittavat vermeet autoon ja hurautettiin Lauttasaareen. Tuulta, sadetta ja kylmää. Raikasta! Aika siistin näköistä oli. Merellä on aina siistii.





Juuson toivomia meritaimenia ei tällä kertaa näkynyt... Oli ihan kivaa vähän reippailla, vaikka satoikin. Se ei haittaa kun löytyy vaatteet, jotka oikeesti pitää vettä. Oli myös kiva vetää rakkaat vaelluskengät jalkaan pitkästä aikaa. Oltiin ulkona parisen tuntia, sit alko tulee niin kylmä et piti lähtee. Kotimatkalla käytiin juomassa lämmittä Tazzakaakaot Ristikon Hesessä. Samalla reissulla käytiin myös kaupassa.

Kotona väsättiin ruokaa ja avattiin sen kanssa valkkaripullo. Ruuaksi oli lohi chevicheä, jonka täytyi tekeytyä jääkaapissa peri tuntia. Nälkä kasvoi ihan kreisiksi sinä aikana! En oo pitkään aikaan kyseistä mättöä väsäilly. Helppoo ja hyvää! Lohta, vähän suolaa, chiliä, inkivääriä, valkosipulia, oljyä, jotain yrttejä (nyt oli korianteria) ja limeä. Lohi kypsyy limen vaikutuksesta. Parasta tulee kun laittaa jo aamulla muhimaan.






Oli ihanaa olla vaan kotona kahdestaan. Aamupäiväiset reippuilut vähän verotti, kun ruuan jälkeen mentiin sohvalle sylikkäin kattomaan telkkaria. Aika nopeesti kuului molemmista tasainen tuhina ja oltiin untenmailla. Kello tais olla yheksän. :D Siinä nukuttiin pari tuntia, jonka jälkeen jaksoi olla taas jonkun aikaa hereillä. Siihen asti kun taas tuli uni. Päivä oli oikeestaan aika täydellinen. Ulkoilua, hyvää ruokaa ja juomaa, oma rakas dude, rentoa yhdessäoloa ja läheisyyttä. Kaikki hyvässä balanssissa. Tälläisiä päiviä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti