13.10.2013

Extempore Luna

Eilen iski hulluus. Lähdin käymään Stockan Hulluilla päivillä iltapäivällä. Kauhee tungos ja ahdistus. :D Leffalipuista olin kuitenkin senverran hyvä tarjous, että piti lähtee niitä hakemaan. Kymmenen leffalippua 78e. Ehkä nyt tulee käytyä vähän useemmin leffassa kun säästää muutaman euron!


Stockalta suuntasin takas kotihuudeille. Mentiin Esan ja Jonnan kanssa moikkaamaan Juusoo ja Veera Heseen. Ne oli samassa vuorossa ja just pääsemässä. Oltiin vähän puhuttu, et käytäis Juuson kanssa Lunassa sen töiden jälkeen. Pyydettiin myös Esa ja Jonna messiin. Niillä oli vielä vähän hommia hoidettavana, mä ja Juuso mentiin Lunaan jo edeltä heti kun Juuson työvuoro loppui.



Ei mennyt kovin kauaa kun Esa ja Jonnakin saapui. Ei olla oltu pitkään aikaan Lunassa. Oli kiva viettää siellä yhdessä aikaa ja vielä ihan ilman mitään suuria suunnitelmia illan suhteen. Muutamat tuopit tuli kumottua, yhdet tequilatkin vedettiin ja pelattiin korttia niinkun aina ennen kun Lunassa hengattiin. Lissukin liittyi seuraan jossain vaiheessa iltaa. Lissulla on tänään synttärit. Onneeeeee!







Myöhemmin illalla saatiin vielä hieno idea, että lähetään jonnekkin jatkamaan. Mietittiin Femmaa, mutta päädyttiinkin Dondoon, joka nyt ei sinänsä yllätä. Ihan hirveen kauaa ei sit oltu kun väsymys alkoi painamaan, varsinkin meijän miekkosilla. Yhet juomat juotiin ja katteltiin sivusta tanssilattian meininkejä.


Juuso jätti pyöränsä Lunalle, joten käytiin hakemassa se vielä ennen kun päästiin himaan. Käytiin matkalla myös pizzalla, josta mulla tietenkin morkkis mutta hyväähän se teki ainakin tän päivän olojen kannalta. Ei oo edes huono olo. Juuso raukka lähti vähän väsyneenä duuniin... Onneks ei oo pitkä päivä tiedossa.

Kiitokset mukavasta illasta kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti