16.10.2013

Aamuinen Ruoholahti

Huh, mikä yö. Ei tullu ihan kauheesti nukuttua. Väsymys on painanut jo pitkään ja eilen illalla ajattelin että nyt mennään aikasin nukkumaan ja yritetään ottaa kunnon unet. Toisin sitten kävi... Vähän sen jälkeen kun oltiin menty nukkumaan, Juusolla alkoi semisti riehakas laatottaminen. Voi eii. :/ Sitä kesti sitten koko yö ja aina kun Juuson täytyi lähtee vessaan, mäkin heräsin enkä saanut heti unta kun ei ollu kauheen kiva kuunnella kun toinen laattaa vessassa. Viimeisen kerran tää tapahtui vajaa paria tuntia ennen herätystä.


Sinne se Juuso jäi sairastamaan kun mä lähdin töihin. Sain onneks jeesattua aamulla kauppareissun kanssa ja saatettuu raukan terveysasemalle. Vähän tyhmältä tuntui ku ei voinu jeesaa enempään ja jäädä vaikka hoivaamaan. Heh, välillä näin päin. Muutamat kerrat Juuso on joutunu kattoo ku mä pyörin vessanlattialla puolialasti ja kärvistelen. Romanttista. Siellä se Juuso ainakin sit oottaa kun pääsen duunista. :)



Onneks nyt on hyvä sää, joka vähän piristää tätä väsymystä. Kirkkaat syyspäivät on aika kivoja. Oli kiva kävellä Ruoholahden asemalta toimistolle. Viilee on mut nättiä. Harmi vaan että nätin väriset lehdet alkaa olee kohta jo poissa. Harmaus saapuu pikkuhiljaa... Hetken voi vielä nauttia väreistä.



Tälle päivälle meillä olis ollu vähän suunnitelmia mut ne täytyy nyt siirtää. Ihan kivaa mennä töiden jälkeen vaan himaan ja pysyä siellä ilta. Juuso sai kolme päivää saikkua, mut toivottavasti menee tänään jo ohi. Ei kai noi vatsapöpöt kovin kauaa yleensä jyllää? Munkin täytyy tänään käydä lääkärissä. Tai siis labrassa. Sillon kuukausi sitten huomattiin että mun hemoglobiini on alhaalla nyt täytyy käydä tsekkaamassa onko se noussu kuukauden rautakuurin jälkeen. Kuuri jatkuu edelleen, mut ei enää niin kovalla annoksella. Toivotaan että kaikki oli vaan raudanpuutetta eikä mitään muuta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti