3.9.2013

Tiistai

Tää päivä alkoi vähän erilaisella kuvauskeikalla kun yleensä. Tai no itse kuvauksessa ei ollu mitään erikoista, mut paikka oli vähän kauempana kun yleensä. Nurmijärvellä. Yleensä kuvaukset on pääkaupunkiseudulla. :) Se oli onneks heti aamusta. Menin sinne suoraan himasta ja meiltä onneks pääsee Nurtsille ihan hyvin. Pitkänmatkan dösällä oli mukavaa matkustaa! Mukavat penkit.



Päivä töissä meni mukavan kiireisesti. Viimeviikolla olin super stressaantunu mut tällä viikolla on jo vähän helpottanu, vaikka stressattavaa on. Osa taakasta lähtee hetken päästä pois kun kolme lehteä lähtee painoon.

Töiden jälkeen Juuso tuli stadiin. Käytiin Subwayssä syömässä, jonka jälkeen mentiin vielä istuskelemaan Citykäytävän Robert'siin. Suunniteltiin vähän tulevaa viikonloppua. Kalahommii pukkaa jälleen.



Juuso lähti illalla takas Santikseen ja mä tulin himaan. Enää kahdet lomat ennen kotiutumista!! Tänään jäljellä 15 aamua. Kohta alkaa final countdown. Nyt täytyy hehkuttaa toistakin hommaa, joka nyt ei ihan paini samassa hehkutusluokassa kun edellinen hahah... Äsken alkoi BB :D Iltaviihdettä. Luulen, että kun mun perheenjäsenet lukee tän, ne häpee silmät päästään, mut eipä väliä. Hahaaaa jeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti