27.8.2013

Odottelua

Huomenna on tasan kolme viikkoa siihen, että Juuso pääsee reserviin. Kolme päivää seuraaviin lomiin. Kyllä nyt alkaa oikeesti tuntumaan, et hui kohta se tapahtuu! Ihan parastaaaa. Niinkun jo aikasemmin oon sanonu, kesän jälkeen on menny ihan hyvin. Kesälomat viimeiset viikot oli vähän tylsiä, kun Juuso oli kiinni ja kaverit oli jossain, mut kun duunit alkoi niin kaikki alkoi illa ihan jees. Päivät menee ihan ookoosti omalla rutiinilla ja mieli on aika tasainen. Siltikin on pakko edelleen sanoa, että en mä tästä nauti, että Juuso ei oo kotona. Monet sanoo, että nyt pitäis ottaa kaikki ilo irti kun _saa_ olla ittekseen.



Mitään suurempia odotuksia mulla ei ole tulevaan. Tai siis tottakai odotan ihan hullusti sitä, että arki alkaa taas yhdessä rullaamaan mut en haluu haaveilla liikaa. Menkoon omalla painollaan. Pääasia on vaan se, että saadaan olla taas yhessä. Meillä on tavallaan vähän uudenlainen tilanne nyt kun Juuso tulee takas. Juusbe ei oo nähny mun uutta työrytmiä. Alotin Calcuksella pari päivää aikasemmin kun Juuso lähti inttiin.



Tää mua itseasiassa vähän jännittää. Mä oon duunissa vaan arkisin 9-17 ja Juuso tekee luultavasti jälleen vuorotyötä. Mulla on aina viikonloput vapaat, Juusolla vuorot voi tulla mille päivälle vaan. Toisaalta ei se nyt sillein eroa entisestä, kun mäkin olin vuorotyössä ja meijän vuorot meni iiiihan ristiin. Sitä vaan toivon, että Juusolle ei tulis kauheen myöhäisiä vuoroja. Mä meen joka päivä nukkumaan suunnilleen kympiltä ja oon tosi huono nukahtaa jos toinen kukkuu tai on tulossa myöhemmin himaan. Sama myös toisinpäin, mulla soi herätyskello kuuden maissa, jolloin Juuso luultavasti vielä yrittää nukkuu.








Parasta on kuitenkin se, että tietää aina pääsevänsä viekkuun nukkumaan, saa jakaa yhdessä päivän tapahtumia ja muutenkin olla yhdessä muutenkin kun viikonloppuisin. Olis myös hauskaa, jos Juuso alottaa taas salilla käymisen mun kanssa. Mut tietenki jos ei KINOSTA niin ei oo pakko hei. :D Tykkään käydä yksinkin.

Odotan myös sitä, että jaksan alkaa ehkä taas kokkaa hahah... Mä oikeesti tykkään tosi paljon laittaa ruokaa, mut Juuson intin aikana mulla on iskeny ihan kreisi laiskuus! En sentään eineksiä oo syöny. Mustä on tuntunu niin turhalta laittaa ruokaa ittelleni. Oon tammikuusta asti eläny lounaiden ja rahkan lisäksi näkkärillä tai muulla leivällä. Eilen olin ihan fiilareissa kun kävin Esan ja Jonnan luona ja ne tarjos mulle kunnon ruokaa. :D Oli aika herkkua. Kiitti rakkaat ystäväiset! Nyt kuitenkin odotan eniten vaan tulevaa perjantaita ja pidennettyjä lomia!

8.6 % suorittamatta, TJ 22 aamua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti