5.8.2013

Kallio Block Party

Ei menny töiden alotus ihan niinkun olisin toivonu... Yhen päivän kerkesin olemaan duunissa, kun to-pe yönä heräsin pahaan oloon ja sit pukkas vatsatautia. JEE. Pikkasen otti aivoon. Jokunen tunti tuli vietettyä vessan lattialla keskellä yötä. Pääsin takas nukkumaan vasta viiden aikaan aamulla. Empäs sit päässy töihin. Harmitti oikeesti ihan sikana, kun musta oli kiva alottaa duunit ja siinä olis päiväkin menny kivasti. Illalla piti mennä Juuson kaa jonnekkin syömään ja tsekkaa cruisingit. Ei onnannu.

Perjantai meni siis lähinnä vuodelevossa. Illalla sain ekaa kertaa syötyy vähän paremmin. Lauantaina oli jo normi olo. Sää oli mahtava. Lähettiin aamupäivällä Juuson kaa stadiin. Mun vanhemmatkin oli siellä. Mentiin kaikki yhessä Kallion kirjaston puistoon hengaamaan ja fiilistelee loppukesän kesäistä päivää.


Viikonloppuna oli Kallio Block Partyt. Käytiin niitäkin ihmettelemässä. Oli paljon porukkaa ja ihan hyvä meno. Musa ei ollu ihan mun makuun. Oikeestaan se oli ihan kamalaa. :D Muuten meno oli jees.



Törmättiin sattumalta mun vanhaan kaveriin Mandiin. Rupateltiin hetki ja sit Mandi ohjas meijät faijansa luokse, joka piti ruokamestaa vähän matkan päässä. Mikalla on oma lounasrafka Kisiksella yhdessä Sami Garamin kanssa. Mikan ruokapisteeltä sai pulled porkia ciabattan välissä. Aaahh...



Oli iiiihan hullun hyvää! Täytyy joskus kokeilla tehdä pulled porkia itse. Sen herkullisuuden salaisuus piilee varmaan ainakin haudutuksessa. Mika kertoi hauduttaneensa possua suunnilleen 5 tuntia. Sen kyllä huomas.

Myöhemmin illalla mentiin vielä Juttutupaan kuuntelemaan rokettirollia. Siellä soitti sellanen bändi kun Mudville 56. Setissä oli kaikkee vanhaa ja hyvää. Fiftaria ja esimerkiks Johnny Cashia. Kaks heppua.


Keikan jälkeen lähettiin junalla kotiin. Valvottiin Juuson kanssa vielä jonkun aikaa, mut sit alettiin nuokkuu sohvalla niin paljon et päätettiin mennä ihan oikeesti nukkumaan. :D Sunnuntaina käytiin kattomassa yhtä kämppää, jonka Päivin työkaveri olis voinu meille vuokraa Myrtsistä. Se ei kuitenkaan napannu, vaikka olikin osittain jees. Neliöitä vaan kaks enemmän kun meillä joten jätettiin. Illalla Juuso lähti taas takas paratiisisaarelle. Onneks tää viikko on taas normipituinen, eikä tuleva vkl oo kiinni.

Mulla ei oo konetta vieläkään. Se on huollossa, saan sen varmaan alkuviikosta. Huolto tulee maksamaan reilu 600e (varaosa 500e, loput työstä ja veroista), mutta se menee meijän kotivakuutukseen. Vitsi, että oli helpottavaa kuulla! Se on sen verran uus kone ja huolto tulee halvemmaks kun uuden samanlaisen osto, joten vakuutukseen menee. Huh. Nyt vaan odotellaan, että saan sen takas kotiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti