24.7.2013

Uutta

Mulla oli tänään päällä uus paita, jonka shoppasin eilen Myyrmannista. Gina Tricotista löytyi oliivin vihreä pitkä löysähkö pusero hintaan 5e, koko XS. Erityisesti tykkään paidan takaosasta kun se on vähän pidempi kun edessä. Menee melkein mekkoja. Tää on taas tällästä tyylii jota suosin muutamia vuosia sitten.


Näissä kamoissa menin tänään käymään santiksessa. Vein Juusolle puhtaita vaatteita, että riittää vielä ens viikollekkin. Perus hengaus sodessa ja rannassa. Ja tälläkin kertaa myös autossa, kun sain lainata faijan kaaraa. Sodessa yritettiin bongaa tuttuja, mut on se vaan niin vaikeeta ku kaikki näyttää ihan samalta.


Kokeilin Juuson lippistä. Jäbä näyttäyty ekaa kertaa lippis päässä, kun ei jaksanu kaivaa barettia. Mä en oo mikään lippisten ystävä, joten sain pienet naurut... :D Tosin joudun varmaan hankkii ittellenikin jonkun lipan tulevia kalareissuja varten. Välillä auringon paisteessa joutuu tihrustaa niin perkuleesti.

Nää alkaa muuten varmaan olee viimesiä kertoja kun vierailen sodessa. Kyl varmaan vielä jokusen kerran käyn, kun olis kiva päästä Lotan kanssa pitkästä aikaa vierailemaan yhessä, kun Juha palaa taas Haminasta Santikseen. Kiirettä pitää, ens viikko menee vartiossa ja sit alkaakin leiriputki. Jossain leirien välissä on viel yks vartio, jonka Juuso yrittää kyl saada vapaaks kun on mamin 50v kemut. Ne kolme leiriä aika lähellä toisiaan, joista viimeinen on LOPPUSOTA! Jeeeeee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti