26.6.2013

Vuosi 85

Eilisen TJ luku oli 85. Perus hengauspäivä. Mä menin töistä Santikseen ja siellä vietettiin iltaa. Miks aina ei voi olla kesä? Eilen oli niiiiiiiiiiiin ihanan lämmin päivä. Mistä vetoo, että heti kun mulla alkaa loma, tulee myös huonot säät. Niin oli viimevuonnakin. :D Tai ihan viimestään ne huonot säät tulee kun Juusokin pääsee sille pitkälle kauan odotetulle vapaalle.


Sodessa ja oikeestaan koko Santiksessa oli tosi hiljasta. Siellä on tällä hetkellä vaan noi tyypit ketä pääsee syksyllä veke ja aukkilaisia. Ei ollu pahemmin jonoo sodessa. Kohta se tungos taas alkaa kun uudet alokkaat tulee. Tuntuu, et siitä olis ikuisuus kun Juuso alotti. No niin sitä onkin jo semi pitkä aika.

Soden rannassa oli paljon valkoposkihanhia! Mä tietenkin vanhana lintubongarina innostuin kattelemaan niitä. Niillä oli maailman söpöimpiä palleropoikasia! Mun olis niin tehny mieli kaappaa ne syliin.


Voinko mä vielä kerran sanoo kuinka siistii on kun on kesä? Illan auringo lämmittää pehmeesti ihoa, ihmiset on ilosia, stadi haisee hyvältä, merestä puhumattakaan. Tästä kesästä puuttuu yks tärkee palanen, mut onneks sekin on saavutettavissa välillä, kun haluaa nauttia kesästä yhdessä. Meillä nää kesät on ennenkin menny välillä erillään. Tää reilu pari vuotta mitä ollaan yhdessä oltu, on molemmilla ollu kesässä yleensä pari leiriä. Usein ne on vielä menny aika ristiin. Toivottavasti ens kesästä tulee siisti. Mä ainakin odotan hullusti mahdollista Lapin reissua, joka pitää sisällään vaellusta ja kalastusta.

Tänään jäljellä on 12 viikkoa! Kuukausina se on 2.8kk. Kyllä toi TJ-kalenteri alkaa pikkuhiljaa näyttämään lohdullisemmalta. Tulevan viikonlopun Juuso on taas kiinni, eli seuraavan kerran pääsee himaan vasta heinäkuun puolella. Siinä on suuri syy odottaa, NE 9 PÄIVÄN LOMAT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti