2.5.2013

Wappuja

Veppu meni aika railakkaissa merkeissä. Ensiks pidettiin töissä siivouspäivä, tilattiin pizzaa ja sen jälkeen lähdettiin vapunviettoon. Mulla oli yks kuvaus vielä, jonka kävin hoitamassa. Se oli onneks ihan keskustassa. Sen jälkeen Alkon kautta himaan, jossa odottelin Juusoa vappulomille. Laitoin itteni sillävälin juhlakuntoon ja join simaa. Päälle lähti musta mekko.


Juuso saapui joskus viiden jälkeen. Siitä aika nopeesti lähettiin stadiin ja alettiin suuntaamaan Laivurinkadulle. Aamupäivän sateinen sää oli muuttunut ihanan aurinkoiseksi. Ehkä oli vähän kylmä mut ei se mitään. Aina vappuna on kylmää ja tuulista.



Mentiin Revolttiin, jossa mun pari kaveria järkkäs vappukemut. Paikalla oli pari muutakin tuttua.





Ilta sujui rennoissa merkeissä skumppaa (ja vähän muutakin...) juoden. Vähän ennen puoltayötä lähettiin Juuson kanssa menee. Muutkin alkoi tekee lähtöä sillon. Päätettiin poikkee Kaivarin kautta. Haluttiin käydä kattomassa onko se vielä täynnä rällääviä teinejä. Olihan se. Ihan hullusti porukkaa.


Kun Kaivari oli tsekattu, lähettiin kävelee kohti Elieliä ja siitä bussilla kotiin. Torkahdeltiin jo dösässä ja kun päästiin himaan, oli pakko mennä iiiiihan suoraan nukkumaan. Kauniisti meikit naamassa ja sitä rataa. Namnam. :D Aamulla oli hehkee olo. Darrailtiin rauhassa himassa ja iltapäivällä lähdettiin viettämään vappupäivään mun porukoiden luokse. Myös Juuson possee tuli sinne myöhemmin. Perinteistä meinikiä!

Kiitoksia Linalle, Ullalle ja Veeralle kivoista vappukemuista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti