13.5.2013

Viikonlopun meiningit

Viikonloppu jälleen takanapäin. Toukokuun eka yhteinen viikonloppu. Oli mukavaan niinkun aina. Perjantaina Juuso pääs jo tosi aikasin, oli himassa jo ennen iltapäivää. Oli ihan hassuu tulla himaan kun Juuso oli siellä valmiina. Yleensä perjantaisin mä jään stadiin odottelemaan Juuson vapautumista.

Meijän viikonloppu suunnitelmiin kuului Flamingo Spa jonne meijän piti mennä lauantaina. Kuitenkin jo pe saatiin sellanen idea, et vois mennä jo tänään. Flamingossa on perjantaisin sellanen spessu juttu, et se menee kiinni vasta klo 23, vaikka yleensä koko mesta menee kiinni jo 21. Se vesipuiston puoli meni myös nyt kiinni jo ysiltä. Kaivettiin uimakamat kaapista ja lähdettiin matkaan.


Mä sekosin taas täysin kun pääsin veteen hahah... Ei sille mitään mahda jos on vesipeto. Pörrättiin aluks vesipuiston puolella. Laskettiin liukumäkiä ja naurettiin sitä kun oltiin lähes ainoot isommat niissä mäissä, mut ihan yhtä innoissaan kun pienet lapset. Niitä siellä oli aika paljon. Jossain vaiheessa mentiin sinne "aikuisten puolelle". Se oli aika kiva mesta, kivat altaat ja ihan mukavat saunat. Allasbaarista sai hyviä tapaksia. Nälkä pääs yllättämään polskimisen keskellä. Perjantain spessuihin kuului myös hedelmä ja raakasuklaa tarjoilua. Se oli tosi jees! Onneks mentiin pe eikä la. Spassa vietettiin aikaa ihan tappiin asti. Oli niin mukavata.

Lauantaina ei nukutti kovin pitkään. Aamu meni Pokémon leffaa kattellessa. Taas olin aika riemuidiootti... Aamupäivällä lähdettiin ostoksille Kantsuun. Siellä on iso prisma ja Alkokin löytyy samasta mestasta. Käytiin hakemassa tarvittavat jutut päivän ruokaan. Ulkona oli ihanan keväistä. Pukeutuminenkin jo sen mukaista. Vähän vielä viileetä, mut kohta se kesä tulla tumpsahtaa.


Päivän ruuaksi tein sienirisottoa. En ollu aikasemmin tehty oikeenlaista risottoa. Vaan jotain sinne päin tai korvannu riisin ohralla. Nyt tein ihan ohjeen mukaan. Sieniä tosin tuli "vähän" enemmän. Ohjeessa tais lukee et 200g, mulla tais mennä joku varmaan 700g hahah. Tuli hyvää! Juomaksi Italialaista kuivaa valkkaria.


Illemmalla päätettiin lähtee ulos nauttimaan säästä. Viivi ja Joonaskin tuli. Mentiin taas jokikseen. Siellä on aina ihan kiva istuskella. Ootan jo sitä et säät lämpenee viel vähän ja pääsee ottaa vähän väriä pintaan.




Kun aurinko alkoi mennä puitten taakse ja alkoi tulla vähän viilee, lähettiin Viivin ja Nassen luo. Siellä hengattiin jonkun aikaa. Oli kiva talsia illalla kotiin, kun ei ollut mitenkään hirveen kylmä. Sunnuntai meni sellasissa lähtöfiiliksissä taas. Oli kuitenkan ihan kiva päivä. Käytiin huristelemassa autolla, bongaamassa lentsikoita ja Hesessä salaateilla. Juuso kävi moikkaamassa sen vanhoja duunikavereita.

Äitien päivää ei kumpikaan päästy viettää, kun molempien äipät oli reissussa. Onnitteluviestit kyllä lähti. :) Hyvää äitienpäivää vielä kaikille, tällein myöhässä!

Fiilikset oli aika huonot molemmilla viimeset pari tuntia. Juuso onneks tällä kertaa tulee himaan jo tulevana perjantaina, mut koska tässä on menny pari kuukautta aina kaksi viikkoa kerrallaan erossa, ei siitä oikein osannu iloita. Onneks on kevät ja aurinko paistaa, se parantaa fiilistä kuitenkin jonkun verran.


Illalla näin vielä Miraa. Käytiin ajelemassa ja nauttimassa illan viimeisistä lämmittävistä auringonsäteistä Silvolassa. Mirakaan ei viettänyt äitienpäivää. Tai vietti hetken. Kävi viemässä äitinsä haudalle kukkia.

Tänään taas takasin sorvin ääreen. Vähän huonosti nukutun yön jälkeen. Viikonloppu oli kiva, ehkä siitä saa voimaa alkavalle viikolle. Ja tosiaan, Juuso tulee himaan perjantaina. Harmi vaan, että joutuu lähtee aikasemmin kassulle kun niillä on jotain häppenengiä sunnuntaina, kun on kaatuneitten muistopäivä. Sen viikonlopun jälkeen pitäisi tulla pari ihan normia viisipäiväistä viikkoa ja normipitkiä viikonloppuja.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti