9.5.2013

Valkosuklaakeksejä

Huh, tänään oli aika kuuma päivä! Tais olla ukkostakin vähän ilmassa, niin hiostavaa oli. Ja mulla oli pää ihan sekasin, yleensä menee sillein kun on ukkosta. Tulee hedarii ja sellanen väsyny veltto olo. Aamupäivän käytin tänään kodin hoitoon. Siivosin kulla ja pesin pyykkiä. Imurikin taas toimi ja voi että sitä imuroimisen riemua kun se imi kunnolla haha. Hyvä et sai lattiasta irti! Kämppäjuttujen jälkeen lähdin käymään Louhelassa porukoilla. Tän päivän vaatetus oli aika löysän puoleista. Ei tarvinnu takkia ollenkaan!




Louhelaan lähdin siks, koska halusin kokeilla taas pitkästä aikaa leipoo. Halusin tehä Juusolle huomiseks valkosuklaakeksejä. Meillä ei oo sähkövatkainta, enkä jaksanu lähtee lainaa sitä kotiin, niin leivoin sitten porukoiden luona. Ehkä olis pärjänny ilman sitä vatkainta, mut Louskissa on myös keittiössä vähän enemmän tilaa kun meillä... Nyt sieltä oli vielä suurin osa jengistä muualla, joten sai rauhassa hääriä.





Onnistu ihan kivasti, vaikka ei kyllä vedän vertoja Hesen vastaaville kekseille... Osan jätin Louhelaan (niitä tuli aika paljon) ja loput toin himaan odottamaan huomista kun Juusbe saapuu viikonloppulomille. Kun tulin himaan, pesin vielä vähän lisää pyykkiä. Tää kämppä muistuttaa tällä hetkellä jotain kuivaushuonetta. Osa pyykeistä on vessassa, mut isompien pyykkien kanssa joutuu aina vähän käyttää mielikuvitusta. Meijän talossa ei oo mitään pyykkitupaa tai kuivaushuonetta johon sais lakanat kätevästi.


Kun odottelin pyykkikoneen pysähtymistä ennen salille menoa, mä nukahdin. Ei oo oikein mun tapaista. Luulen et sekin johtu tosta ukkosesta. Menin hetkeks sänkyyn ja sit olikin unessa. Nukuin joku reilu puol tuntia, kunnes heräsin. Oli hassu olo. Laiton pyykkejä kuivumaan ja lähdin salille. Pelkäsin että siel olis hirveesti porukkaa, kun on vapaapäivä mut ei. Siellä oli tosi rauhallista ja sain tehtyy hyvin treenin!

Viel pitäis käydä suihkussa ja sitten opputuu hetkeks johonkin turhanpäiväiseen telkkariohjelmaan ja nukahtaa siihen. Tuntuu et huomenna olis maanantai, mut onkin perjantai. Ootan taas ihan kauheesti et Juuso tulee himaan. Jos vaik nyt alkais rullaa ne normaalit viis päivää erossa viikot...

3 kommenttia:

  1. C ja D rapun välissä on iso kuivaushuone ;D Kotiavaimilla pääsee sisälle ;D

    T. Samassa talossa asunut ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti lisätä että C-rapun edessä on ovi.

      Poista
    2. HAHA whaat?! Mua on huijattu :D Kun muutin, mulle sanottiin että ei täällä oo! No täytyy tehdä joku tutkimusmatka.

      Poista