31.5.2013

Valivaliiii

ÄRSYTTÄÄ! Ei sitä nukkumattia vieläkään oo pahemmin näkönen. Eilen illalla ajattelin, et ihanaa nyt väsyttää ja varmasti nukahdan mutta EI. Kierin, pyörin, yritin pitää silmiä väkisin kiinni... Tosi rassaavaa kun haluisin nukkuu, mut uni ei vaan tuu. Ei taas tullu kovin montaa tuntia nukuttuu. Kaikenlisäks heräsin tänään jo joskus puol kuuden tienoilla, vaikka olis saanu nukkuu tunnin suunnilleen. Äääääh. Onneks ulkona on ihan kiva sää ainakin toistaseks. Se piristää vähän.


Nyt tuntuu kun olisin kännissä. No sehän on hyvä iltaa varten jos lähetään jonnekki kemuilee Veeran juhlien jälkeen. Ei tarvii juoda kauheesti. :D Olis kyl kiva olla freesimmässä kunnossa siellä juhlissa kun tälläsenä silmäpussisena väsähtäjänä... Sain tänään luvan lähtee aikasemmin duunista, et kerkeen laittaa itteni kuntoon ennen juhlia. Täytyy käydä vielä ostamassa jostain puuteria, et saan vähä korjattuu tätä feissii! Kiva kun Juusokin pääsee aikasemmin, niin ollaan molemmat hyvissä ajoin siellä juhlissa.

Nyt valitukset sikseen. Onnea kaikille valmistuville ja lakin saaville. (Hahah saavi, voiks noin sanoo? Mitennii väsyttää...) Tsemppiä tulevaisuuteen! Pitäkää kiva viikonloppu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti