9.5.2013

Pussikeitolla

Eilen oli taas valeperjantai. Taas menee päivät sekaisin kun on keskellä viikkoa vapaata. :D Tänään on helatorstai. Nyt mulla on sunnuntaifiilis. Eilen ku pääsin töistä, hätkähdin ihan kuinka lämmin ilma oli! Olin istunu koko päivän sisällä, joten en voinu tietää. Ihanaa! Lähdin käppäilemään Ruoholahdesta Kamppiin Viivin duunipaikalle. Oottelin hetken et Viivi pääs ja sit lähdettiin yhessä omille hoodeille.


Haluttiin hyödyntää se ihana sää. Meillä päin oli vielä lämpimämpää ku stadissa. Otettiin Nasse messiin ja meniin Lunan terdelle yksille. Terassi oli aika täynnä. Yllättävää! Eikä siinä edes ollut vielä kaikkia kalusteita, joten jouduttiin seisoskelemaan. Eipä haitannu. Ainakaa mua ku olin istunu koko päivän.


Lunassa saatin päähänpisto et nyt muuten lähdetään pussikaljalle! Heheh, käytiin Louhelassa kaupassa hakemassa pari juomaa ja mentiin korkkaamaan Jokis ekaa kertaa tätä keväänä.




Jokunen aika istuskeltiin ja pussikeittoiltiin musaa kuunnellen. Kunnon kesämeininkiä. Kun oltiin lähdössä, Juuson äipältä tuli viesti et Kivistössä on sauna lämmin ja ruokaakin on. Hetken mielijohteesta lähdin sit sinne. Menin fillarilla. Matkalla ihastelin puita joihin oli tullut pienet silmut. Se on keväällä ihan parasta! Se saa mut joka kevät aina iloiseks. Niinkun moni muukin luontoon liittyvä juttu.

Kivistössä hengasin aika pitkään. Oli kiva käydä saunassa taas pitkästä aikaa ja saada seuraa. Puolenyön jälkeen lähdin fillaroimaan takas kotiin. Matkalla bongasin taas kaikkee. :D Jotain pikkujyrsijöitä, rusakkoja ja siilikin kipitteli tien yli. Olin ihan poikki kun tulin himaan. Menin suoraan nukkumaan. Tänään olis siivouspäivä ja illalla ajattelin harrastaa jotain liikuntaa. Huomenna Juusbe tulee pariks päiväks himaan. Sitä ennen pitää vielä hoitaa huominen työpäivä kunnialla loppuun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti