8.5.2013

Lisää uusia aluevaltauksia

Hassuu miten välillä unohtaa jonkun vaatteen olemassaolon. Yleensä tulee käytettyy samoja kledjuja monta viikkoa. Mulla salee sen takia, et eniten käytetyt vaatteet on yleensä sekava vaatehuoneen päällimmäisenä. Eilen aamulla tongin vähän syvemmälle ja huomasin et en oo hetkeen käyttäny mun leopardipöksyjä!


Töiden jälkeen lähdin valtaamaan taas uusia alueita. Tällä kertaa salin merkeissä. Kävin tsekkaamassa Punavuoren fitness24sevenin, kun se on vähän niinkun matkan varrella kun lähen duunista ja sama kortti käy kaikkiin noihin saleihin. Kuvia ei oo kun en kehdannut ottaa, oli aika paljon porukkaa. Itse tykkään enemmän Martsarin versiosta. Punavuoren salilla vähän häiritsi se että se oli kahdessa kerroksessa ja että siellä oli aika vähän ikkunoita. Tosin ikkunaton tuo sellasta kunnon punttiluolan meininkiä, mut omalla salilla on nyt niin tottunut kivaan valoisuuteen. Mä aijon vielä käydä kokeilemassa Sörnäisten salin jossain vaiheessa. Sinnekkin pääsen kätevästä muutamissa minuuteissa metrolla suoraan töistä.

Oli hassuu tulla himaan salilta jo ennen kasia. Yleensä tuun myöhemmin. Kävin suihkussa ja aloin tuojottaa uutta hääohjelmaa, Kuninkaallisia häitä. Mä en tajuu miks oon ihan hulluna nöihin hääohjelmiin! Monta vuotta on tullu seurattua kaikkia erilaisia.




Olin ollu ihan hyvillä fiiliksillä koko päivän, mut loppuilta ei sit mennykkään ihan putkeen. Sain taas vammasen paniikkikohtauksen, joka oli nyt kolmas tässä parin viikon sisään. En jaksais niitä enää. Täytyy yrittää taistella vastaan, mut se on välillä vähän vaikeeta kun ne tulee ihan puskasta. Se meni sit aikanaan ohi, mut sen jälkeen en saanu enää kunnolla nukuttua. Nyt yritän piristää itteeni tujulla aamukahvilla.

Tänään onkin tokavika työpäivä tältä viikolta. Huominen on helatorstai ja siksi vapaa. Perjantaiksi vielä töihin. Huomenna aijon siivota ja käydä salilla. Ihanaa kun pääsee aamupäivällä menemään. Tästä illasta en vielä tiedä. Haluisin keksii jotain kivaa kun on luvattu hyvää säätäkin, mut katellaan keksinkö. Terde olis kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti