15.5.2013

Fazer Café

Mä lähdin tänään Lotan kanssa kahville duunin jälkeen. Puretaan usein facebookissa intin aiheuttamia fiiliksia ja välillä päädytään jauhamaan ihan kasvotustenkin. Yleensä jomman kumman luona, mut tänään päätettiin lähtee käymään Jumbossa. Mentiin Fazer kahvilaan. En oo hetkeen käyny, vitsi että oli kallis mesta! Chai latte oli kyllä onneks ihan hyvää, eikä se nyt niin kalliskaan ollut mut kaikki muut oli!




Juha on tällä hetkellä eri paikassa kun Juuso, koska se on RUKissa. Ennen oli kiva jutella kaikesta mitä Santikseen kuuluu, mut kyllä sitä juttua riittää vieläkin, vaikka noi jäbät eri mestoissa onkin. On ihan kiva et joku on samassa tilanteessa tällä hetkellä. Saa jauhaa kaikista ärsyttävistä jutuista. Toki on kiva jutella myös tyyppien kanssa, jotka on aikasemmin ollu samassa tilanteessa mut aika tuppaa kultaamaan muistot, joten ne jutut ei ehkä muistellessa tunnu niin vammasilta kun tällä hetkellä inttileskenä olevilla. Tuskin meistäkään ne jutut tuntuu niin pahoilta enää vaikka vuoden päästä. Ne on päässy ehkä jo unohtumaan.

Käytiin Lotan kanssa myös nopeesti pyörähtämässä Stockan herkussa. Siellä oli halpaa juustoo, namnamnam. Sitten lähdettiin takas kotia päin. Oltiin autolla liikenteessä. Oli niin siistii kruisailla keväisessä säässä!


Koska sää oli niin kiva, ajattelin vielä käydä iltalenkillä mut se jäi vaan haaveeksi. Mun polvet, varsinkin toinen, on aika kökkönä joten ajattelin vähän suojella sitä. En tajuu mikä siinä on. Jos ei tän viikon aikana ala helpottaa, pakko mennä näyttää lääkärissä kunhan työkiireet vähän helpottaa. Töissä on vähän hektistä tällä hetkellä. Se on tavallaan ihan kivaa, kunhan ei mee yli. Pieni stressi potkii persuksille aika hyvin ja sit jaksaa painaa jonkun aikaa ihan täysillä.

Nyt nukkumaan, että huomennakin jaksaa tehdä raivolla töitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti