13.4.2013

Pepepeperjantaiii

Pe oli aika menevä. Aamulla varttia vaille ysi hyppäsin junaan kohti huopalahtea. Matkasin päivän ensimmäisiin kuvauksiin, joka oli puol kybältä. Olin paikalla jo puolta tuntia liian aikasin, kun arvion matkankeston pitskuun vähän persiilleen. :D Kaikki kulkuvälineet osu niin kohdilleen et sain sit venailla.

Hoidin ekat kuvaukset ja lähdin seuraaviin, jotka oli Kampissa. Niitäkin sain venailla aika pitkään, joten kävin Kampissa teellä sitä ennen. Tokat kuvaukset kun oli hoidettu, oli lounasaika. Hetken kiertelin ja mietin et mihin meen, kunnes muistin et Virgin Oilissa on aina ollu hyvä lounasbuffet.



Ulkopuolella bongailin Virginin tulevia keikkoja. Toi la 27.4 on aika jees! Siinä olis aikomus myös juhlistaa mun ja Juuson kaksvuotispäivää, joten hyvään saumaan tuli. Myös edellinen päivä näyttää ihan kiinnostavalta.


Buffetista otin keittolounaan. Oon ottanut sen muutaman kerran aikasemminkin. Myös koko buffa näytti houkuttelevalta, mut aattelin et sit tulee syötyy liikaa. Oon joskus syöny myös koko buffan ja ai että oli jees. Salaattipöydässä oli caesarsalaattia, jotain hyvää parunasalaatti ja jotain ihan normia salaattia. Keittona oli super hyvä sienikeitto. Virgin on S-paikka, joten pisteitäkin tuli jeejee!


Ruoka oli taas hyvää. Vikat kuvaukset oli kalasatamassa. Hui se oli aika pelotattava mesta! Siel en haluis liikuu illan hämärtyessä. Huihui. Kun kaikki kuvaukset oli purkissa, lähdin toimistolle. Loppu työpäivä menikin nopeesti kuvia tsekkailessa ja muita hommia tehdessä.

Kun lähdin töistä, sovittiin Juuson kaa tällit Hakaniemeen. Ihanaa ku jäbä pääs taas himaan parin viikon tauon jälkeen. Käytiin Aasialaisissa kaupoissa ostamassa kaikennäköistä settii ja tultiin himaan väsää ruokaa.



Illan ruokana oli fishball soup. Syötiin sitä Singaporessa monta kertaa. Pallerot löytyi Hakaniemen kaupasta, mut muuten ei ollut mitään hajua mitä siihen tulee. Makuaistilla eteenpäin vaan. Onnistu ihan hyvin ja tuli ihan aasialaisen makuista, vaikka ei tosiaan mausteet meni ihan arvauksella.

Tänään jatketaan aasialaista linjaa. Tehdän illalla (TAAS) sushia. Se on vaan niin hyvää, et himo iskee  usein...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti