16.4.2013

Kesäsuunnitelmia

Aloin tässä vähän miettiä tulevaa kesää. Tulossa varmasti taas vähän erilainen kesä kun muina vuosina. Juuso on intissä ja mä osan kesästä töissä. Tän uuden työn myötä mulla on kesälomaa. Toimisto on kiinni heinäkuun, joten silloin lomaillaan. Ei mulla kovin montaa lomapäivää ehdi kertyä. Loppuloma on palkatonta, mut ihan jees silti päästä heinäkuuksi chillaamaan. Siihenhän on vaan reilut kaks kuukautta! Ei ihan tunnu siltä, kun ei meinaa kevätkään vielä tulla.

Lomalla tahtoisin:

Mennä käymään mökillä. Mökillä ei tuu ihan kovin montaa kertaa kesässä käytyä. Joinain vuosina vaan juhannuksena. Nyt olis ainakin aikaa, jos vaan seuraa löytyy. Eli jos porukat on lähdössä, winkwink. Ei mua lasketa sinne vielä ittekseni, poltan varmaan koko mökkerön. On siinä eräilijä.


Lähtee kalaan. Tarviin vielä opetusta perhokalastukseen. Täytyy siis katsoa sellanen hetki, että Juuso pääsee mukaan opettamaan. Joskus musta tulee vielä kunnollinen ja itsenäinen perhotypy. :D Kalastusta olis kyllä tarkotus harrastaa jo aikasemmin, heti kun tää kevät menee vähän pitemmälle.


Pitää illanistujaisia. Viime kesänä pidettiin muutamat mukavat illanvietot meillä himassa. Välillä oli kylässä kavereita, välillä perheenjäseniä. Kiva laittaa ruokajuttuja kun on tulossa vieraita.


Hengata kesäisessä Helsingissä. Toisaalta olis kiva lähtee jonnekki reissuun, mut koska kesäinen suomikin on tosi jees, ei tee mieli hukata aikaa lyhyestä kesästä. Stadissa on kiva pyöriä, käydä kauppatorilla ostamassa mansikoita, kävellä pitkin espaa tai vaikka mennä Suomenlinnaan.

Tehdä vähän töitä. Koska osa lomasta on palkatonta, aattelin EHKÄ käydä huitasemassa muutaman vuoron lentokentällä. Lentokoneita on vähän ikävä! Työkavereita myös. Ja lentokentän super kauniita auringonlaskuja.

Mennä pussikaljailemaan. Hyvä porukka. Koffi, Ruttis, Suokki, Jokis? :D


Lenkkeillä ja bodata. Kun ei tarvii miettiä työaikoja, heräämisiä ja nukkumaan menoja, voi mennä salille ihan millon vaan! Kesäsin lenkkeily ja pyöräily on myös tosi jees. Tätä ootan tosi paljon.


Lähtea Lappiin. Voi olla, että tää ei tule onnistumaan mutta toiveissa silti olisi. Siinä heinäkuun lopulla olis kiva mennä. Ehkä hyttysetkin olis jo kaikonneet muualle. Ainakin suurimmaks osaks. Täytyy yrittää värvätä joku kaveriksi. Yksinkin vois olla aika jännää, mut ehkä liiankin kun mä oon vielä huono ymmärtämään karttoja. Joku semilyhytkin vaellus olis kiva, vaikka viisi päivää.


Biitseilyä ja terasseilla istuskelua tulee myös ihan varmasti harrastettua. Tästä kesästä taitaa tulla eka kesä vuoden 2006 jälkeen, kun tiedossa ei ole ripareita. Hassua. Täytyy sitä vielä kattella, jos johonkin leirille tarvitsee apparia. Olis myös siistiä päästä uudestaan purjehtimaan. Trikelentokin olis jees, jos löytyy lennättäjä. Aluks musta tuntu, et en edes oota kesää tätä vuonna, mut nyt ehkä alankin odottaa.

Juusolla on näillänäkymin heinäkuussa vaan yks kiinniolo, joten viikonloppusin tulee varmaan keksittyä yhdessä jotain kivaa. Kun kesäloma on ohi, Juusolla on palvelusta jäljellä vajaa kaks kuukautta. Luulen, että siinä vaiheessa alkaa tuntuu aika hyvältä kun tajuaa et kohta tää on ohi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti